Navštíveno 877x

Nevite nekdo jestli lze v CR koupit tato sada (nejlip v okoli Jihlavy :-):
[ Link ]
No sakra, Praha
[ Link ] ale ten to ma za nesmysl cenu.
Jinak
[ Link ] =
nebo
[ Link ] =
jenze taky Praha... radsi bych mozna zkusil nejaky servisy co maji v sobotu, tohle shanet v tuhle dobu je asi nadlidskej ukol...
dík ale nepotřebuju firmu která to vyrobí ale tu sadu sehnat
Tak v tom pripade preju hodne stesti:o) Do kdy to potrebujete? Probe je bez brzd, takze predpokladam do nedele?
nelze rozpojit trubku od hadice, ale to snad na žádným autě co sem viděl, prostě naprosto stupidní systém kdy se to vše povoluje zarezlou 10sítkou matičkou, jako zatím můžu vrátit zpět původní hadice, ale to mě maximálně sere neb potřebuju ty hadice vyměnit neb mám komplet rozebraný brzdiče, vyměním brzdovku, ale ty zasraný hadice tam zůstanou to mě fakt sere ....

07.07.2006, 23:42 |
Machča | Upraveno: 2006-07-07 23:43:43
kde to je??? myslim u ktery brzdy??
No rano moudrejsi vecera, zkus zejtra nakej skodovackej servis, nebo kolni na jejich servisni auto, zkus se poptat, mozna vy ti ty dve trubicky roztah, protoze sehnat tu sadu, kor v sobotu bude nemozny si myslim...
Jo a na ty maticky jsou super ockovy klice s proriznutym ockem. Pac normalni klic to vomydli jak prd.
ten klíč mám a bez šance, to samý u toho Lotusa prostě nepovolitelná věc ...
jak u který brzdy ? jsou to všechny trubky co se spojujou s gumovejma hadicema to místo prostě přechodu trubka-hadice ..
Tak riznout a roztahnout.
joke...

08.07.2006, 12:22 |
Topča Přez dvě kladiva pořádně pomlátit a když ne tak mužeš dojet udělám ti nový. ale asi to budeš mít trochu z ruky :-)))) Svitávka
Chce to pořádně prostříkat WDčkem a povolit " velkejma Knipepexama " ,. Ještě se mě nestalo, aby se to nepovolilo.
WD je univerzál já mám spešl spray na to a stejnak to nepomáhalo, ale dojel sem do Jihlavy koupil metrový siky a povolilo to ....
taky jsme to delali obrovskejma sikama, desnej voprc, pak zaptky pres sverak, nevyhodou je, ze uz to nikdo neodmontuje :o)
doufám, že rozmontovávat už to nebude třeba :o)
Mara : jestli jsi to namazal grafitkou aspon tak uz by do budoucna nemel bejt s povolenim problem
namatlal sem to nějakym molybdenem či co