Navštíveno 1410x

at je sranda !
a kdyz uz jsou ty body, tak abych to stihl uzit !
cekal jsem neco v tomhle duchu :-)

10.07.2006, 14:26 |
Mac Newman: Ber to tak, že neměl kovaný písty a sodíkový ventily (řekněme, že Tvoje jsou:-) a ladil to v garáži (jakože ji nemáš :-), proto se to stalo ;-). Tobě se to nestane ;-). Obzvlášť když si představíš kolik za ten rajskej chtějí, tak se to zase tak moc používat nebude ;-). To chce hlavně klid.
Kuba: Asi rozbitý nebo co :-D. Trošku tuning no, však nemusí všechno vypadat stejně. A vůbec, třeba si to Newman koupil, aby se s tím fotil, nebude to používat :-D
Jak píše kolega No Respect - No risk, no fun ;-)
za rajskej chtěj za bombu 800, když se ví kam na to :o) a já písty kovaný neměl a není na nich ani známka po něčem takovým, to že to přestalo mazat je věc jiná a nemá to nic s NOS společnýho ...
ja to mam spis jako legraci - kdyz to nevydrzi, svet se neposserre - motoru je na vrakacich plno :-) nic sodikovyho ani kovanyho - proste FUN
bude slouzit jako SHOW Car avsak ten pocit to zkusit je hrozne lakavej ! kdyz uz je to doma

10.07.2006, 17:07 |
Mac Však mě nechytejte za slovo, kolik lidí s NOSem kvůli zrovna tomuhle mění části motoru. Davy to asi nejsou. Jen mě to nedalo na ty poslední fotky nehodit komentář :-)
Lukaash : Není to jen karton zalitej folií,pod kterou jsou zapečený ty drobný díly?
jistě tak se to prodává ...
jinak pokavad to nepouzijes na dyl jak 10 vterin a nebudes to pouzivat casto za sebou tak by se ti ani s noemalnima pistama nic stat nemelo

11.07.2006, 10:41 |
m1tv newman sem zvědav co sem slišel a čet tak u normalniho motoru to moc velkej rozdil po přidani nitra nei ... tak sem zvědav až to namontuješ a poreferuješ...třeba to bude dobry na předjiždeni:)))
rozdíl je asi takovej jako bys podřadil ....
Jediny co je potreba dodrzet kvuli teplote, je bohata smes, pak muzete vyjet najednou treba celou flasku. Jenze to muze znamenat i treba 2x tolik benzinu nez u seriovky. jinak to dopadne jako na tech fotkach od kuby.
Newman: Koukam, mokra verze, kolik te vysla sada? Nevim kolik si rict za pouzitou.