Navštíveno 1078x

Zdravím
Máte někdo zkušenosti s tímto autem? Pokud možno s motorem 2,0 150 PS.
Zajámá mě hlavně jak je na tom tahle Alfa s kvalitou, zpracováním, údržbou i jízdnímy vlastnosti.
Za případné reakce díky
spokojenost s AR 147 maximální... dílenské zpracování výborné
na jízdní vlastnosti si nemohu stěžovat (sám mám 1.9 JTD 16V)
údržba asi stejná jako u každého jiného auta
akorát u toho dvoulitru si dej velký pozor na pravidelné výměny oleje... tím trpí asi nejvíc...
většina jich je z německa a němci jsou vcelku prasata a olej mění jak si vzpomenou
určitě víc info se dozvíš na www.alfaromeoclub.cz
super auto, ale musis se o nej starat
Mám právě vyhlídnuté auto koupene v ČR po 1. majitely se serviskou a pravidelným serivsem v Alfě, tak by to mohlo být dobrý.
Sam bych chtěl 1,9 JTD ale 16V jsem nikde nenasel a ty kalsiky jsou moc slabé.
Tak asi zvolim toho 2,0 benzin.
Jinak moc díky za rady
Rozhodne bych nesel do toho poloautomatu (ted nevim jak tomu AR nadava), ma znamej v 147 2,0 a porad rozjebane, nikdo si s tim nevi rady, radi to jak chce, vetsinou jen 1,4,5:((
O tom jsem taky slyšel. Ale manuál by měl být ok ne?
krasny auto, ale tahle motorizace me nejak nenadchla. videl sem na to nekde test a jizdní vykony vs spotreba nic zajímavyho. radeji bych bral JTD, i slabsí.
Taky bych bral JTD ale ta slabší je prostě málo. Když bych na ni přesedlal ze 172 Ps se kterými ted jezdím, tak bych asi zešedivěl.
tu 16V bych bral hned, ale nejsou skoro k mání, a když už tak za hrozný peníz.
Jinak přikládám foto konkrétního auta na které mám nabídku za pěkné peníze a je to fakt krásný kousek.
No obavam se toho, že když to 85kw JTD dostane kvalitní čip, bude toho mít ten dvoulitr plný kecky....
Scream: nemám tušení, na jaký výkon se dájí tyhle JTDčka dostat když se čipnou, a ani nevim jak by to potom bylo s životností. Tak třeba čipnout dCi u Renaultu to je jako rovnou podepsat turbu ortel smrti. Odejde to téměř okamžitě. Něco jiného jsou VW Audiny a pod. Ale u Alfy fakt nevim
ma to turbo GT 1749V jako se dava na VW, takže by to načipovat jít mělo. Jde jeste o jakej jde typ. pokud by hexlo, dal bych tam turbo ze 130PD VW a mas klid. Čip na +- 150 PS by nemel bejt problem
to Martyn156: ten poloautomat se jmenuje Selespeed
to Netsitte: obyč JTD-čko dostaneš naprosto bez problémů na těch 140-150 koní co má JTD 16V. Ale zase je pravda, že ten 16V je po chipu na nějakých 170-180.
Alfu uz NIKDY VICE!!!! 147 20 t-spark 150k
bjehem 7 mesicu svagr udelal opravu na vsem co na eute bilo.
A navic v Praze neni kvalitni servis kde jsi vjedi rady-Dojacek mi uz neuvydi.

17.07.2006, 09:56 |
Mario bjehem
bilo
vjedi
neuvydi
ty pYco :-O husty:o)
martan01: no, jestli se k autu choval tak, jako ty pises, tak se ani nedivim :-)
to je zajímavé...
1.9 JTD 16V a mám naprosto opačnou zkušenost...
3/4 roku provozu a prakticky bez jakýchkoliv problémů...
měním olej, tankuju naftu a občas vyměním nějakou tu žárovku...

jako Mario :o))
jinak alfa 147 náhernej vůz!!