Navštíveno 2985x

15.07.2006, 18:04 |
Luigi Prasknul mi intercooler,ale je vidět kde a neni to velký,je to prasklý v tom hliníku.nevíte někdo čím to zalepit nebo jak by to šlo opravit?Docela to spěchá,díky...
jedine zavarit, lepit uz jsem to zkousel taky ale pokazdy se to rozletelo

15.07.2006, 19:48 |
Luigi To neexistuje nějaký lepidlo na hliník?

15.07.2006, 21:18 |
BRASEL | Upraveno: 2006-07-15 21:19:56
nno zdravim lepidlo nevim ale tady u nas je chlapek ktery vari hlinik atd.bude lepsi to nechat zavarit ,pac lepeni no nevim ?? ale jak pise tak to nedrzi!
jestli myslis jedno to žebro, tak to bude asi problem, protoze to bude mit slabou stenu, takze pri varení by to podle me propalil. lepidlo to nevydrzí žadny.

15.07.2006, 22:26 |
Luigi jj,myslim to žebro.No slabý to je..zkusim sehnat někoho kdo to vaří a zeptat se ho jestli by to šlo...
spis to vidim na vyrazení jednoho toho zebra z funkce

16.07.2006, 12:02 |
Luigi scream-no a jak to mám udělat?To by možná bylo nejlepší,protože vaření bude stejně takový nejistý,může to být prasklé i zevnitř...
myslim, ze tohle sam asi jen tak neudelas, kdybych se o to chtel pokouset, asi bych díru zvetsil a zkusil to proletovat, protoze lepidlo tlak neudrzi.

16.07.2006, 12:21 |
Luigi A kdybych to pořádně zalil cínem,tak by to mohlo držet?
zacínování by vydržet mohlo, já sem kamarádovi zaplácl díru v IC takovou spešl hmotou od Pattexu - taková roláda, ufikneš rozemneš v dlani jak modelínu a zapleskl jsem to, je to třeba pořádně očistit a ztvrdne to jak kámen, drží to už asi půl roku ...
mar: asi zalezi jak kde. kamos zkousel dvouslozkou lepit cooler dvakrat a nikdy to nevydrzelo. pokazdy to prdlo znova.
Luigi: to nevim, nevidel sem to, nemuzu ti radit jak to presne opravit.

16.07.2006, 20:05 |
Luigi Tak jsem to zkusil zacínovat,vypadá to slušně,ale moc tomu nevěřim:)
Když to držet nebude,tak to zkusim ještě jednou s pořádnym cínem a když to taky nevydrží seženu jinej a je to..díky za rady
no musis to udelat dobre, aby ti ten cín nevlitnul do sání

17.07.2006, 02:36 |
Luigi to je jenom taková malinká prasklina,skoro to ani neni vidět,tím cín neproleze...