Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz na nerez povrch koncovky výfuku

o Navštíveno 1233x o
o 16.07.2006, 16:08 | Cormi
Je to rok, co jsme montovali na auto laděnej koncovej tlumič Supersprint. Říkal jsem si, že budu koncovku pravidelně udržovat, aby její povrch vydržel co nejdýl jako novej. Samozřejmě skutek utek a hlavně přes zimu jsem jí docela zanedbával... Dneska jsem jí zkusil pořádně vyčistit, dolní hrana obvodu koncovky už je mírně zašlá - jsou na ní matné stopy, zřejmě od spalin. To ale nevadí, spíš jde o to, že jsem sáhnul na vnitřek a tam se začíná odlupovat ten černej lak. Možno vidět na první fotce - může to začít pomalu reznout nebo ten matroš pod tim je OK? Na další fotce - z boku jsou vidět černý tečky na tom nerezovym povrchu. Nevíte od čeho jsou a jak to dostanu dolů? Moc díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 16.07.2006, 16:09 | Cormi
S autem mam do budoucna velký plány a chci, aby mi tenhle koncák vydržel... přece jenom za ty peníze to bylo myšleno jako investice na delší dobu, i když to neni celonerezová verze...

foto k příspěvku  od Cormi

o 16.07.2006, 17:55 | Driver
ježiš takovy detail, ja myslim ze to vydrzi jeste hodne let.....
o 16.07.2006, 22:11 | imax
hmm toz to asi nebude nerez kdyz to zacne reznout ... ale ja si myslim ze je to spi z kaminku od koles
o 16.07.2006, 22:34 | pov
tohle je vazny... podle me to do tydne shnije a rozpadne se to...
o 16.07.2006, 23:10 | MarauderZ28
já mám ty černý tečky od asfaltu a jde to dolů toulenem nebo leštící pastou na chrom ... vnitřek je leštit nesmysl neb je to do tejdna zas začouzený ...
o 17.07.2006, 08:56 | Honza2.016v
jako mar.

přidal sme trochu na benzínu, takže při nízkejch otáčkách a řazení to občas trochu černě čoudí, takže vejfuk od sazí a tohkle mě netrápí..
o 17.07.2006, 18:20 | Johnie_Walker
jako Mar.
o 18.07.2006, 08:02 | Alííí
Cormi: Co jsi dal za ten Supersprint?
o 18.07.2006, 09:53 | Cormi
Alííí: 12400,- prostě maloobchodku...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.