Navštíveno 967x

Včera sem se vrtal v Corvette a náhodou sem rukou zavadil o + pól baterie a skoro sem si popálil ruku. Normálně sem se ho nemohl ani dotknout, přitom aut nebylo nastartovaný, ale klíček byl v předstartovní pozici. Netušíte co to je ? Velkej odběr, zkrat, baterka KO ? Když je klíček vyndanej tak to je OK. Jinak když nastartuju tak voltmetr ukazuje 14V a když to mám v tý předstartovní poloze tak 11V ...
podle me by ho melo stacit vypojit, ocistit event srovnat dosedaci plochy mezi baterkou a svorkou a namazat silikon. vazelinou, a s citem utahnout asi ma prechodovy odpor a hreje se
jj taky bych to tipoval na prechodovy odpor mezi svorkou a polem baterie
jenže tohle jsou US konektory a ty to většinou nedělaj neb se šroubuje šroub do baterie, navíc to pohledově vše vypadá naprosto čisťoučký, nicméně zkusím ...
Ocistit, nebo tam supnout do serie dimenzovany ampermetr, budes chytrejsi.
aha, to si ale puvodne nepsal, ze je to na sroub... cece tak to vypada asi na neco v elektrice, baterkou pocinaje a zkratem kdekoli jinde konce, zmerit proudovy odber a pak se uvidi
Kdybysis koupil Fabii:o))))))))))
Já vim, blbej joke:o)
kámoš koupil Oktu II a už vyměnil 2 baterky a nikdo neví co mu je tam likviduje ...

28.07.2006, 10:24 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-07-28 10:26:13
...a nedela mu to takova ta bum bum vec v kufru? kamarad ma v kufru takovou krabici co dela bum bum a kdyz to zapne na parkaci pri TUNINK srazu u Tesca co je kazdej tyden tak ho pak musime roztlacet, a to tam ma i ten kapacitatator
Tak to je pešek:o)
1.ot. A japak vůbec ta BMW 6, jak tady byly před časem fotky na tý šotolině:o)
2.ot. kolikátý gumy máš na Corvette:o)

28.07.2006, 10:48 |
choze no já už se setkal s tím, že auto přebíjí baterii a ty pak odcházej...
v Corvette není krom origo Bose žádná jiná muzika není jí ani kam dát ... BMW M6 je na prodej ... :o) Gumy sme oholili teď s kterejma se to koupilo tak se budou kupovat new o životnosti se můžem pobavit za měsíc :o)
Jasně:o)))))))))
M6 na prodej? Hmmm, nebejt teď socka.... :o))))))) A divočina, co? :o)
Se divim, že sou oholený:o))) To je záhada...
Mně dojalo:
příspěvek: Mám Corvettu...
za hodinu: Teď jsme byli blbnout...
za další hodinu: Jede přes 300:o))))))))
Co budeš kupovat za gumáky?
Bridge Potenza mám na ně super slevy cca 40%
Áááá, Potenza, taky mám:o) Taky 40%, ale ne slevu, ale vzorek:o)))))
Jinak když budeš kupovat sadu až dvě do měsíce, 40% se hodí:o))))
Tak mnoho šťastných km:o)
Poslal bys mi prosím na jan.skalicky@vodafone.com několko foteček M6? Díky:o) Ať si aspoň zaslintám:o))))))))
prechodak nebo zkrat nic jinyho by baterku asi tolik nezahrejvalo ale spis zkrat zkus jestli kdyz vypnes spinacku uplne je to horky taky nebo ne.