Navštíveno 1291x

28.07.2006, 09:42 |
Speed300 | Upraveno: 2006-07-28 09:45:36
Prosím o fundovanou radu... přinesl jsem spravený kolo ze servisu s nalepovacím závažíčkem, ale zjistil jsem, že v místech kde projíždí okolo třemu je v nejužším místě jen asi tak 2mm místa...
Chtěl bych se odborné veřejnosti zeptat co si o tom myslí... netuším jestli se to kolo za jízdy třeba může trochu kroutit, nerad bych aby mě to třmen opráskalo, ne-li dokonce aby došlo k nějaké vážnější události děkuji mnohokrát....

tady je to teda foceno bohužel ne zrovna v tom nejužším místě...
Radu ti asi nedam, ale jsem na tom obdobne uz druhou sezonu, na tech prvnich zavazich mi to obrousilo cislicka vahy, nebyly vyrazeny, ale nalitky, jinak se to ani nehnulo.Ted mam zavazi hladky a pohoda uplna.

28.07.2006, 09:53 |
Alííí Speed300: OT: Nebylo by foto celýho auta? Vypadá to zajímavě...
je to naprosto v pohodě ... a i kdyby se odlouplo závaží tak to s třmenem ani nehne ... vodrbat by ho to asi mohlo, ale to se nevodlepí pokud je to dobře nalepený
Aha, zatím děkuji všem, vono jestli to je z olova, tak to by mělo bejt poměrně měkký doufám, tak snad by se to olůvku jenom žvejklo a odpadlo by aniž by napáchalo nějaké větší škody...
Alíí: fotek moc nemám, ale časem už bude možná dokončení fotoseriálu Radical projekt final part :) Po třech letech už mě zbejvá jen tak měsíc :)))

28.07.2006, 10:09 |
paia i kdyby to lepidlo moc nedrzelo, tak odstredive sily stale funguji, kolo se nema co hybat, takze narazet to do sebe nebude.
Nebál bych se toho, říkali v pneuservisu, kámoš todle taky řešil asi roček z5:o)
Ooo tak děkuji za uklidnění :) voni ty nacvakávací závažíčka ráfku taky moc neprospívaj, ještě tak leda že by se do toho zůžení mohl dostat nějakej kamínek nebo tak něco, ale nadruhou stranu co by tam dělal to by se tam vlastně mohl dostat i předtím...
Lotus Omega má obroušený dokonce brzdiče aby se vešly do kol a je tam teda opravdu slina mezera
Předpokádám ře to kolo a brzdič je z STi, nevypadá to sice efektně a dává se to radši nacvákavací z venku.
Hlavně, že to neháže, ne? :o)
nacvakávací zvenku kurví elektrony ....
Právě, ani ne tak tim že tam jsou, ale tím jak to v servisu z toho pak dostávaj. To jsem si i zažádal o šetrné zacházení, ale stejně je tam vryp od nějakýho šroubováku neboco...
Přesně, nekurví se to že tam je ale jak se sundává, jo když na to má někdo kleště, není problém

28.07.2006, 14:22 |
Long Nic se nestane, mel sem obuty kola z pneuservisu, daval sem je doma na auto a nevsimnout sem se ze na predku zasahujou dve nalepeny zavazicka do tremu. Po rozjeti byly asi 4 vyraznejsi rany a pak uz nic. Kola sem sundal a byla jenom ryha v zavari
tak můžu ukázat co udělaly závaží co tady popisujete na všech 4 origo kolech na Cadillacu a není to žádným sundáváním šroubovákem, v pneuservisu u kámoše se vždy tleměj když to tam někdo má neb je to začátek konce stačí hlubší vryp a kolo jako barva na něm jde do prdele ....
Na elektrony jen lepeny zavazi, jak by na to nekdo vzal ty nacvakavaci, asi bych mu urazil pazoury.
Ono se jim to blbe vyvazuje, protoze se to lepi zevnitr na kraj disku a naopak co nejbliz paprskum.

29.07.2006, 01:26 |
JR ono se to vyvazuje dobre, proste na vyvazovacce nastavis jakej mas rafek a kam to zavazi chces lepit a ona ti to pak krasne ukaze.

29.07.2006, 07:22 |
Stofi tappaja : nesouhlasim - spousta starsich elektronu je uzpusobena prave na natloukaci zavazi.
No ja mluvim o sobe, kdyby mi tam nekdo natlouk zavazi, asi bych mu ho natlouk nekam jinam.
Je elektron a elektron...
Stofi: uzpůsobený nebo ne, pokud to nějakej dobytek bude sundávat šroubovákem tak je to jak píše tappík :-)

30.07.2006, 07:05 |
Stofi bmw.330d : aj sroubovakem se to da sundat bez skrabancu, ale to stoji cas...a vo, vo tom to je :-). Zatim jsem jeste nenarazil na takovou lopatu co by mi podrapala kolo...a tajne doufam ze ani nenarazim.
Sailer: lidé jsou různé, jak víme, že ? ;-)
už jsem viděl i závaží nalepený na leštěným límci, takže jak je vidět tak možností je víc než dost :-)))

30.07.2006, 10:11 |
JR i kdyz se to sundava klestema, tak se to muze podrapat.
hlavně to na elektronu vypadá maximálně vidlácky