Navštíveno 730x

vůbec se nemůžu dostat přez 4 závod jak se tam jede proti mustangovi..... prostě jedu a ke konci jakoby píchnu.....
help please

31.07.2006, 11:16 |
Alííí To je normální úvod do závodů UNDERGROUND.
Prohraješ, chytí tě benga, a od tý doby jsi jako utečenec před policií. Závodíš dál, ale dost často tě pak po závodě prudí ty americký bílý Feldy se zelenym pruhem...
Detaily si nepamatuju.
BTW taky jsem čuměl, když letim s M3 drift jak z filmu, a najednou mi řachne guma, a závod v prd.li... :o)))))))

31.07.2006, 11:18 |
Daryl (A)
neni to guma, ale zadres motor, pac na startu nechas louzi oleje :)
jj normální úvod, já mám zase ted problém s ujetím policii po dokončení závodu s Razorem, prostě ty ku*vy korvety sou na mě moc vostrý.

31.07.2006, 11:20 |
Alííí Daryl: Jooo, pravda.... Říká Ti to do vysílačky chvíli předtím ta figura, co Ti půjčila to auto... A vlastně mi to skoro odkouřilo repráky, když jsem tu M3 zadřel... :o)
jj, zadrenej..............

31.07.2006, 11:21 |
Alííí kasa.d: Tam už musíš mít nějakou praxi z provozu v ČR...jinak to neuděláš. Každopádně je to fuška, hlavně když máš nějakej těžší mód...
BTW: Prej už je zas nějaká nová verze??? Ale zatím jen v USA. Nemáte někdo bližší info?
kasa.d..........jj, bratr to jel asi 6x...........musi se jim ujet do prvniho mesta a tam se na zapadni strane dalnice musi skocit pres rozestaveny most.............a pak je konec...............
no já se snažím jim klasicky ujet, ale ten most se pokusím najít
alíííííííí: no totok asi bude ono
[ Link ]
kasa: je to uplne na severu... takovy to jak tam celou hru byly sutry a bagr a nedalo se tam projet... tedka bagr odjede ;-) (btw sleduj mapu)
jo, na mape ukazuje smer takovy oranzovy kolecko - kdyz uz ses v tom meste.
no je teda pravda, že pokaždý se strašně zamotám hned jak mě začnou honit, ale snad tam trefím a hned dneska to testnu ...
Díky za pomoc

31.07.2006, 12:31 |
Alííí Paczqo: Jj, to je vončo... Už se na to těšim... :o)
jj, oranovy kolecko oznacuje cil, ty to v poho preletis a poldove spadnou dolu, pak uz the end
ja to hledal asi hodinu a pul a mezi tim me trikrat zatkli nez to vyslo
a pak když už mam náskok na toho mustanga v 4. závodě tak se zadře motor..... jak to mam udelat aby se mi nezadřel a mohl jsem dojet do cíle...?
R659: ten motor se ti zadře at chceš nebo ne pokud se nepletu

31.07.2006, 13:38 |
Alííí Rustapha-659: CO NECHÁPEŠ NA TOMHLE: 31/07/2006 11:16 Alííí - To je normální úvod do závodů UNDERGROUND.
Prohraješ, chytí tě benga, a od tý doby jsi jako utečenec před policií. Závodíš dál, ale dost často tě pak po závodě prudí ty americký bílý Feldy se zelenym pruhem...
Prostě musíš s tim Mustangem prohrát, závodíš s ním zase až na konci (po všech závodech).
Prostě 4. závod musíš prohrát, abys pak v těch dalších získal respekt podsvětí zpátky, a mohl s tim Mustangem zase závodit.
Chápn zí?

31.07.2006, 13:41 |
Pekys no před zimou má nějak vyjít NFS Carbon. Prej ještě lepší, nez MW. Už se na to těšim.
Kasa.d: po startu to otoč, jed pořád rovně, projeď tunelem, pod barákama, mineš křižovatku, a na Y se dáš do prava, esíčkem nahoru a nahoře, na prvním kříži doleva a hned první možnou doprava (parkujou tam kamiony). Tam tě to navede na okruh kolem města a mastíš to pořád po dálnici (tam se dobře vyhybá těm SUV a corvetám. Po splění nějakýho milníku (tuším že na způsobený škody a čas) se ti odblokuje severní únik. good luck
oranžový kolečko sem nespozoroval, ale je fakt, že sem ho ani nehledal. Sem myslel ž emusím klasicky uject :-)))

31.07.2006, 13:42 |
Pekys klasicky neujedeš :o))
tak dneska to testnu a budu hledat kolečko, děkuji
po startu když se otočim jak ste mi nekdo radili tak to tam hodí novej start
někdo mi radí at se nechám chytit a prohraju a když se nechám chytit dokonce když nechám chytit sebe i toho mustanga tak mi to tam hodí restart znovu... co ted
a pak když už mam náskok na toho mustanga v 4. závodě tak se zadře motor..... jak to mam udelat aby se mi nezadřel a mohl jsem dojet do cíle...?

31.07.2006, 14:33 |
Alííí R-659: V tom případě hraješ jinou hru než my... :o)))))
Prostě prohraješ, a začínáš v závodech v podsvětí znovu. To je příběh NFS Most Wanted.

31.07.2006, 23:18 |
Pekys :o))
Rustapha: to jsem radil kasovi, ty prostě prohrát musíš. Ten závod vyhrát nejde. To je prostě úvod tý hry. Myslíš že bys normálně začal jezdit s M3, když vždycky začínáš od nějaký plečky? Myslím že Alííí to napsal dost jasně. Prostě prohraj konečně ten úvod s M3 a začni hrát hru jako takovou.
ale M3 nikdy neprohrava :-))))

01.08.2006, 08:22 |
Alííí CervinVega: Bohužel, tady je to tak vždycky.... :o))))))
tak sem jim ujel, ale moje kariéra je stále na nějakejch 88% a žádný další závody na mapě nejsou, to se jako mám furt nahánět s policií? to už mě taky nebaví
Jsou tam pak nějaký další úkoly, milníky, který můžeš plnit.......
aha, no tak když se budu nudit mrknu na to :-))
hehe :o) díky za rady,musím se do tý problematiky trochu dostat :oDD a nebo toho nechám a dám si Galaxian,nebo Phoenixe a bude ...