Navštíveno 1232x

Tak musim podekovat H-Honzovi za pořízenípodvozku na miatu :o)

takle je to v serii

pro porovnaní

tak a je tam,kde má být

a takhle to nakonec dopadlo :o))

06.08.2006, 21:27 |
choze Super, jsem zvedavej na zbytek :-)
dotazecek : o kolik je to dole???

06.08.2006, 21:29 |
Mario gratulace, TEINa bych si dal taky rict ale tech 2000$ :-(
stal jen 1000$
o kolik?, to bych kecal nejak sem to nemeřil bude se to stejne ještě upravovat až dorazej kola

06.08.2006, 23:10 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-08-06 23:10:52
fuj ale zasraný to máš zespod jak z pískovny :o)

06.08.2006, 23:23 |
Mario marauder ma recht :o)

06.08.2006, 23:59 |
zazaa kraaaasa neco take bych si dal taky rict ....
mno jinak ono to neni videt, ale moje S2K vedle toho vypada jako traktor.... :O))))))))))))
Ted ma Vasek klicku na otevirani dveri nekde na urovni kolena, to jako bez prdele, takze kdyz to chce otevrit, musi se sehnout. A leze se do toho taky pekelne, teda aspon pro me..... jinak me prekvapilo ze v porovnani s tim samym typem podvozku ktery se daval na ITR je tohle o dost mekci.
jo Marauder ma recht ....byl sem s tim před montaží na chatě a tam je cesta jak dopískovny ....tak ja to nekdy umeju:o)
popravdě mě to přijde dole už kapku moc je to jak starý US Caddy co jsou jim vidět jen 2/3 zadního kola :o)
hmm TEIN taky zvazuju, tohle je stelovak "jen" na vysku? jak je to moc tvrdy?

07.08.2006, 14:11 |
Mario jako rajdlos
tenhle Tein je serie SS, takze stavitelna vyska i tuhost.
Vyska na zavitu pruziny, tuhost podobne jako KONI v horni casti tlumice, s tim ze je to vylepsene o to ze to ma asi 18 poloh, takze kdyz se meni tuhost tak v tom krouzku cvaka jako v racne, tim se da serizeni provest mnohem presneji nez u KONI.
tvrdy, na ITR ta sama rada je v nejtvrdsi pozici opravdu tvrda a uskakana, naproti tomu u opacne strany stupnice se zda byt auto komfortnejsi nez na puvodnim podvozku.
nevim jak ted, ale myslim ze ta miata je o trochu vic mekci ale kazdopadne ji to pritvrdilo.
na to jeste prijdou nejaky zajimavy kola, takze s kolama to bude vypadat asi jinak myslim....
jen nevime ktery jsme objednali, jestli tyhle:

5-ZIGEN FN01R-C
nebo ty v superblack, bude prekvapeni no :O))))))))

07.08.2006, 20:06 |
zazaa kde se takovej podvozek da poridit ?
a pasoval by i na NA ??
Kupovali se ty druhy ,(cely cerny ) . Ty s tim lestenym limcem nemeli na skladu a muselo by se cekat ( 1-2 mesice).Slo to Polakama tak za 4-8 tydnu to tam bude.

08.08.2006, 00:41 |
erix7 (K)
ja uz sem nebudu cumet ne ! seru .... poloauto relez :(
zazaa : na NA to taky jde je to vlastne jak na NA tak na NB akorat ja tam nemusel davat takovej ten valeček k dorazu.
jinak ta vejška se řadne upravi prave až dorazej ty kola

08.08.2006, 20:54 |
zazaa tak uz asi vim az budou prachy co si koupit :)
ted tam mam sadu Eibach je to pribity na zemi a prijde me to tvrdy jak prase .... na blbnuti sice super, ale na nejakej delsi prejezd po blbe silnici to bude neprijemny ....
uvidim ... chci to zkusit trochu projet ted 20. v Mejte na okruhu tak omrknu jak to kdo ma vysoko atd :)
já měl tenkrát na NA Koni žlutý od H-Honzy a super max a cena byla taky super ..

09.08.2006, 20:15 |
cupra.165 | Upraveno: 2006-08-09 20:16:47
aby vam ty vase tvrde podvozky neudelaly tohle jako me...najeto 500km na novem hornim ulozeni s novym podvozkem weitec snizeni 30/15.....

tohle je blbost chlape, koukal jsem Ti na to a nekde se stala chyba, a pokud je to fakt sachs ulozeni....... tak ta chyba ma nejaky jmeno a prijmeni......

09.08.2006, 22:43 |
JiM z toho obrazku nechapu vo co go?
ty woe, to vypada jako, kdyz si tlumic nasel ditru do kufru
jo tak tohle se mi stalo u kadeta ...ale ne diky podvozku,ale zub času zahlodal