Navštíveno 916x

07.08.2006, 14:46 |
Tomášek | Upraveno: 2006-08-07 14:47:47
Nechce se vam nekomu na nej hodit nejaky odstiny tmave cerveny a tmave modry prosiiim... Diky moc... snad ta fotka staci, pac uz je rozebranej..:)

07.08.2006, 14:57 |
Alííí Byla to taková rychlovka, ale máš tam zavařený kliky a střešní okno, zatmavený okna, pruh na čelním skle, spravenou žárovku v LP světle, a dokonce jsem Ti i umyl SPZ. Snad jsem se trefil s tím odstínem modrý...
Jako bonus jsem tvýmu kámošovi udělal bixenony na tu Octavii...
Nemáš zač.

07.08.2006, 15:24 |
Mac Alí: Tebe si najmu na vymalování bytu. No ty krávo, tak to mě dostalo :-))). Uplně takhle ->

07.08.2006, 15:24 |
aphex :o))))))))..........to je vůl :o)))))

07.08.2006, 15:28 |
Alííí Mac: Ty woe, já četl: "Alí tebe si najdu...!" - takovej post čekám od vondta...
No co, sem se nudil, no. :o)
hardcore VT :-))))) to mě fakt smíchy položilo - a ještě ty kecy u toho :-D
" Jako bonus jsem tvýmu kámošovi udělal bixenony na tu Octavi " :-)))))

07.08.2006, 15:46 |
Mac Alí: tak dělej něco užitečnýho. Bež třeba zalít zahradu ;o)))
Jako já mám co povídat, to počasí nutí dělat uplný chujoviny.
Aha:)))) no to je super, presne takhle si udelam auto.. a ten pruh na skle.. parada:-)))) a nasim reknu, jaky svetla si maj poridit na ochcavku.. Tuning by Alííí :D ne ted vazne, udela to nekdo?:)
Vondto...... rekni mi co s takovou fotkou chces prosimte delat.....? musi mit svetlost a trochu normalni pohled...... tohle si muzes dat akorad do mobilu...............
Jinak Aliii : sem ty kecy nerozdychal :o)))
Venito: "snad ta fotka staci, pac uz je rozebranej"
Nauc se cist.. to snad reknu normalne, ne??se ve VT nevyznam, tak nevim, no, to je zase kecu...
Aliii :-)))))))))))))))))))))
no chybel mi tam smajl...:) ale s touto fotkou nikdo nic nesvede... :/
no, tak ja to dneska vyfotim nejak zboku , ale myslim, ze dopadnu stejne jako s toudle fotkou... :/

08.08.2006, 09:20 |
Alííí vondto: Nevadí, upravím klíďo znovu... :o)
Ta fotka je fakt na pytel, proto jsem si z toho udělal prču... Budeš mít lepší prolézt nějaký VW-fórum, a najít prostě tmavě modrou G1.
Navíc stejně nezáleží, jak bude vypadat VT-foto, ale jakej lak vybereš. Pokud to někdo dobře nalakuje, bude na tom vypadat dobře i růžová metla se zelenejma pruhama...
Ale jinak držim palce...

08.08.2006, 11:32 |
Corry Já osobně si myslim, že rozebraný auto se do laku dává blbě...
....a to nejsem lakýrník....
mě dostává tady to bratrský duo jak se neustále obhajujou jeden druhýho jak na ně byl někdo tady hrozně zlej ...
Alííííí ...seš dělanej přímo pro reklamu :)))))))))))))))))) OMG
Alííííííííííííííííííííííííííííí :oDDDD