Navštíveno 1191x

tak bacha,aby se vam nepovedlo to co me...v hlavni roli horni ulozeni zadnich tlumicu Sachs.....vedlejsi role weitec snizeni 30/15...
vse nove,najeto 500km bez jakehokoli zatizeni zani casti a vymeteni nejake te nerovnosti....
vyjadreni montazn firmy...muzou za to vase tlumice,jsou moc tvrde,v nasem hornim ulozeni neni chyba..nevim,co si mam o tom myslet...uz se to nekomu z vas stalo? Mne ten podvozek neprijde nejak extra tvrdy...chjo :-(

tyyy voeeeee, tak to je mazec :-O
normalne se mi podival tlumic skrz tapecirunk a jeste gumu co je pod tapecakem do kufru...no take to nechapu....kdybych vzal diru prosim,ale na rovne silnici...nechapu,ze se to nekomu nestalo,kdo to ma slozene tesne nad zemi...a ke vsemu vse nove :-( ma to cenu reklamovat nebo ne?

09.08.2006, 21:02 |
chudy To je mi fakt líto, Vašku :-( Chudák Ibizka :-(
Já bych to zkusil reklamovat... Co druhá strana?
hustý, jinak teda bych řekl, že tohle nemůže horní uložení fakt zapříčinit, to spíš jakoby se kousl tlumič nebo co, takhle projet tlumič skrz jsem viděl jenom na hodně shnilejch autech
chudy...to je na bramboracku :-( druha strana zatim od toho dava ruce pryc
Sestikule- ono to schnile neni,pac ten kov zustal tam kde ma,ta guma z nej vylezla
[ Link ]

09.08.2006, 21:22 |
m1tv mam auto o 6cm niž a v pohodě.. nic to neděla...
ja o 1.5 cm temer nejezdeno a ted tohle :-)))

09.08.2006, 21:32 |
m1tv a nemaš to špatně namontovany nezapoměli tam dat nakou misku? tam určo musi bejt u miska zespoda na tlumiči..
mno vidis,to by mohlo byt onco..ze zapomel dat podlozku...zkusim se na to pri rozebirani zamerit....
aha, no i tak je divný aby se to uložení takhle projelo, jestli tam fakt bylo vše jak píše m1tv

09.08.2006, 21:49 |
m1tv skus jestli ti sem nekdo hodi origo fotku nebo to porovnej s druhou stranou..

09.08.2006, 23:01 |
JiM jj cece to fakt vypada jakokdyb to bylo spatne slozene, nejaka podlozka nebo neco, na te gume to samo osobe nemuze udrzet ne? to je jen kuli ulozeni nebo ajk to napsat.
bych sel asi dojebat ty s te dilny kdyz se ukaze ze je to blbe montly, zkontroluj podle druhe strany popripade podle nejakeho schema ci neceho ;)
cupra.165 co jsi dal do linku , není na tvém pbrázku vidět , ani ty montážní díry k tomu držáku - ten držák by zůstal na tlumiči ,řek bych , že ten matroš držáku je minimálně dvakrát silnější než kastle , tak nevím, ale asi chyba v montáži

10.08.2006, 00:10 |
JR nevim jak je to na BMW, ale zda se mi, ze opravdu ze spodu chyby nejaka podlozka nebo neco. To je jsou tvrdy tlumice je spatna vymluva montazni firmy.

10.08.2006, 00:46 |
Augi Vašku, tak to je mi líto, že jsi takhle dopad - vůbec mi to nejde do hlavy... :-(
hlavne, kdyby to bylo od rany, tak to ztlumi ten silentblok
ale tohle je fakt ostry :-/
no pěkný, zrovna dávám na svoje tlumiče s pružinama, tak snad mě nic takovýho nepotká, a to že při demontáži a montáži nových, máme pokaždý nějaký překvapení ...
problem je na 100% v montáži. určite tam chybí zespod podlozka
Kdyz to bylo montovano,daval tam pdobnou podlozku jako je zde na obrazku..omlouvam se za spatne foto :-(
Kdyz se divam na ten muj obrazek nahore,nemela by byt ta mosazna velka podlozka spise dole? Dnes k nemu jedu na prohlidku,aby mi nevesel buliky na nos..dik moc vsem za odpovedi

jezis,to fakt ma logiku...nemate nekdo fotku,kdo jste neco uz na podvozku montovali,ze ty velke podlozky musi byt z obou stran? Jinak urcite mi bude tvrdit,ze to delal dle tech starych,ktere byly tusim takto take ulozeny a pouzil z nich i ty podlozky.Je to jeho chyba ze to dal stejne jako u starych nebo ne?To nechapu,jako automechanik by to asi vedet mel,co myslite? :-) Ja tomu prdlajs rozumim,tak i kdyz sem na nej koukal,tak tto moje chyba snad nebude :-(
kdyby jste mel nekdo fotecku,jak mate udelano ulozeni,byl bych vdecny.Jed mi o to uchyceni shora a zespoda..vytisknu ji a pujdu s ni resit problem..diky
a co se podivat na nejaky shopy? treba to tam bude rozkreslene:
www.autoshop2000.cz
www.elitecat.cz
www.autokelly.cz
www.mjauto.cz
ofiko je takle blbe, ale staci dat zespod vetsi podlozku a je po problemu...
je to blbe namontovany,patri tam podlozka,navod k montazi by mel byt k tem novym tlumicum,jinak ten co to montoval :-))),no coment
jojo,uz sem tez zjistil,ale jak pise cervin....bohuzel tomu moc nerozumim,ale ten co to montoval by to snad jako mechanik vedet mel :-(
Nevím jestli to pomůže, tady na rychlém obrázku (nekomentovat kvalitu) klasické horní uloženív lemovaném otvoru v karoserii:
1-pístnice tlumiče s osazením
2-krycí trubka (většinou plast) pro ochranu pístnice, u některých tlumičů je, u některých ne
3 a 4-gumové lůžko , buď bývá složené ze dvou oddělených částí, které se při montáži nasadí na rozpěrnou trubku (případ na obrázku), nebo to může být odlitý silentblok v jednom kuse s rozpěrnou trubkou...
5-matice
6-spodní ocelová podložka - podpírá celou plochu gumového lůžka, buď je to jen samotná podložka, nebo je součástí č.2-krycí trubky pístnice
7-horní ocelová podložka - taktéž svou plochou podpírá celou plochu gumového lůžka
8-rozpěrná trubka, může být buď extra součástí, nebo zalitá přímo v gumovém uložení
9-otvor v karoserii

radek: :) prej nekomentovat kvalitu... :))) Já bych podobnej obrázek tvořil půl dne a stejnak by to vypadalo o 200% hůř, takže v klidu... :)
urcite pomuze,tady pak neni problem..bohuzel u bodu 6 byla u mne pouzita podlozka ctvrtinovych rozmeru,tak se tomu oblozeni ani nedivim