Navštíveno 1600x

14.08.2006, 21:07 |
Petura | Upraveno: 2006-08-14 21:27:26
tohle je konečná ... sice jsem už takle doma vyhrožoval loni, ale teď je to vážný ... z 1,4i nikdy závoďák nebude, tudíž je opravdu zbytečné investovat peníze, které jsou potřeba někde jinde ...
celkově to je fakt moc pěkný
no ale to je asi jediná věc, že to vypadá hezky (ale jen na fotkách) :o)
koukám že znak do masky jsi dal zpátky :-))
:-) no škoda toho motoru.....sám to znám, že jsem měl taky slabej motor, ale i tak jsem si decent upravil auto ke svému obrazu, aby se to odlišilo. Ale je to pěkný, decent dělaný s citem - jak má být ;)
Ale prosím Tě.Bud rád že tě to odveze z bodu A do B za malej peníz..A ještě to k tomu vypadá hezky..Pěknej decent!

14.08.2006, 22:17 |
savle vypada pekne. Jakej si daval podvozek?
je tam FK Automotive, ale nejspíš tam půjde zpět původní seriovej ...
podvozek totiž není novej a vyskytli se menší problémy, sice jde všechno udělat, ale bohužel vše je otázka peněz .. :o(
pěkný, ale já bych dal asi jiný kola.
co tam mas? 1,4? to neni tak hrozny prece, dal bych jine kola - treba v cerne barve a pak uz fakt hotovo! :-))
Petura: Hmm, pěkné. O kolik si to snižoval? Příjde mi to celkem dost nízko. Jo a nestojíš na zákazu stání? :o)
Petan.B: no v papírech u pružina a tlumičů je napsaný snížení o 3-4cm ale skutečnost je cca 6-7cm ... předek opravdu klesnul hodně, zadní tlumiče mají 5poloh a ted jsou na středu ... ale auto jde zpět na seriový podvozek ..
Petura: Jak to jde zpatky, tak to je super :) A vypadá fakt dobře.
no hezký to je, taky se mi to líbí, ale bohužel ten podvozek nebýti ono ... :o((( takže zase zpět nahoru na serii

14.09.2006, 19:27 |
mendo | Upraveno: 2006-09-14 19:32:47
predok mas este nizsie ako ja,ale vyzera to dost dobre. Mna stve na sportovom podvozku len to ze pri vatsich nerovnostiach auto poskakuje,inak je to super v zakrutach-ale tiez rozmyslam nad variantou dat,spet seriove pruziny+tlmice koni