Navštíveno 1335x

15.08.2006, 21:10 |
Zdenek (A)
Nejakej demeter mi nacouval asi taznou kouli do predniho narazniku. Asi budu v kufru vozit flexu a vsem debilum to tazny zarizeni ufiknu!!!!!!!!!!!!! :-( Jsem nasranej! Mam odrenej mesic nalakovanej naraznik a ztratil jsem zaslepku vedle blinkru. Asi ju tim vyrazil a ja si toho nevsimnul.
Mam tam cerne/kourove zaslepky, myslim, ze jsou to In.Pro, ale nejsem si jistej, nejak je nemuzu nikde najit. Zatim jsem nasel jen komplet i s blinkrama. Cena mezi 2 a 3 tisici!!! Ale jsem si jistej, ze jsem je kupoval samostatne... blinkry zvlast a zaslepky zvlast. Nevite nekdo, kde bych je sehnal???????? Kdyby nekomu prebyvala tahle cerna zaslepka (prava), tak bych se za ni take nezlobil...
hele tos to mel fakt olakovany?? Ja si do posledni chvile myslel zes to jen umyl.........
Sada předních blikačů
Volkswagen Golf III (09/91 -)
Objednací číslo:
2BA 007 177-801, sada, tmavá, blikače a krytky
neni to tohle spis??

15.08.2006, 21:28 |
Zdenek (A)
H: Jo, je to ono. Jsou to ty zaslepky, co jsou vedle blinkru. Ale tohle je zase s blinkrama. Bez blinkru, jen ty zaslepky by to nekdo nenasel? Jaka je cenovka od ty Helly?
nejsu v praci, zitra osefuju a dam vedet.
Nasel jsem to jen jako komplet.
prosimte 200,- kourove bez blinkru je to nahrazka za mlhovku a + ten kousek...
Mně osobně nějaká bukvička taky napálila do měsíc lakovanejch vrat!!!Jsou to mrdky a zaslouží si bodový šistém!

16.08.2006, 13:41 |
Zdenek (A)
Ramirez777: To nepomuze!..... Rozbit hubu!!!!
H7man: Ted jsem volal do Kelly a vypada to, ze to maji na sklade. Takze tam zajedu a doufam, ze ta slepicka u telefonu nasla v katalogu to, co jsem po ni chtel. Nejdive se mi snazila vnutit mrizku mezi hlavni svetla a nedokazala pochopit, ze chci kourovou verzi ;-)

16.08.2006, 14:18 |
Zdenek (A)
H7man: Mam to!!! Ale nebylo to za 220,- ale za 485,-. A nejen ze byla ta zaslepka bez blinkru, byla i samostatne prava a leva. A jeste jsem si uzil legraci ;-) Pulka prodejny vybehla ven a poslintali mi Vento :-)))

16.08.2006, 14:30 |
Mario zdenek:
www.autokelly.cz

16.08.2006, 14:31 |
Zdenek (A)
Mario: Diky, ted jsem to odtamtud privezl....
Zdenek: to je jak ja s broukem... uz mam dycky nachystany pod sedackou hadry a rozdavam je slintajicim

21.08.2006, 12:01 |
jolik Zdenek-máš někde fotky?

21.08.2006, 12:08 |
Zdenek (A)
jolik: www.vwgolf.cz .... clen: Zdenek