Navštíveno 1104x

16.08.2006, 16:50 |
aka Tak mi odborníci v autorizovaném servisu Škoda namontovali tyče + obráceně čepy řízení (pravý na levý a obráceně). Přišlo se na to poté, co jsem to šel reklamovat, když mi při plném rejdu dřel kov o kov na přední nápravě. Dali to obráceně, hrana kloubu dřela o vnitřní hranu elektronu. Výsledkem je pěkně vysoustružený disk...:-( (teda oba přední).
Takže, než půjdu na opravu, potřeboval bych vědět....dávaly se tam nové čepy + tyčky - mohly se obrácenou montáží nějak poškodit, zohýbat, vykloubit, apod..? (je na nich nejato cca. 600km, než jsem si toho všiml).
tohle už sem taky párkrát viděl... ale myslim že tyčkám nic nebude, spíš bych chtěl náhradu za poškozenej disk atd.

16.08.2006, 17:30 |
Valis To musej bejt sakra odbornici.Kolik si za to rekli?

16.08.2006, 17:52 |
Daryl (A)
a sakra .. to mi neco pripomina .. se kouknu, pac mam podobny pazvuky pri plnym rejdu
nj, autorizovanej servis .... :-/
Budte radi, ze ste nemuseli jezdit jako ja s oplem do autorizovanyho servisu ... tam se deli teprve veci ...

17.08.2006, 12:44 |
Zdenek (A)
Milhauzz: Ja takhle nejakou dobu sponzoroval Autotepas Repy s Calibrou. Mazec!!!

17.08.2006, 17:50 |
aka Hm, tak AutoTepas znám na Kladně (tedy jestli tam ještě je), taky dobří experti...
u Forda mi udelali to samy - zrejme chodili spolu do skoly !

21.08.2006, 14:28 |
zdany Ty woee, to udelali stejne kdysi memu tatikovi na 120ce a ten si najizdel do dvora jako s dlouhým dřívím. :)) Na jednu stranu rejd jako blazen a druha strana skoro nic. :)