Navštíveno 999x

16.08.2006, 18:40 |
Kolda Jen takový dotaz, jaký je postih za přelepené/změněné číslo na SPZ? Já to nikde nenašel...když to můžou mít přelepené motorkáři, tak proč já taky ne:-)))

16.08.2006, 18:44 |
clown dostanes sazbu ze nemas RZ .. bylo to 1000kc .. jak ted nevim :o)
motorkar dokaze zatim ujet .. ty s aute tezko

16.08.2006, 19:02 |
Kolda clown: no tak to by byla pohoda...než se rozjedou, tak mne s těma jejich feliciema stejně nedojedou a jiné auta tady ani nemají....

16.08.2006, 19:56 |
Kolda Piskoteek:fiestu...
Až to bude férové a budou stavět všechny stejně, tak si tu značku taky nepřelepím, ale takhle se na ty motorkáře vyserou a lidi v autech aby jim zastavovali...
Kolda: tak si kup motorku a dělej ze sebe blbečka. Já mám motorku, ale jezdím slušně a takové ty motorkáře co dělají, že se jich zákony netýkají, tak ty nemusím......

16.08.2006, 21:18 |
Kolda HIGHTOWER:Neříkám, že všichni jezdí tak, že se jich zákony netýkají, ale podle mne většina prostě tak jezdí...a dokud to tak bude a nebude na všechny stejný metr, tak nevím, proč bych si taky něco takového nemohl dovolit...přijde mi to jako pěkný hnus, když blbí městští policajti, kteří většinou nemají ani maturitu, stavějí lidi na kole, kteří si dali nějaké to pivko a buzerují je, když to motorku nechají proletět, protože na ni žádný metr nemají...

16.08.2006, 21:56 |
Syrup Kolda: az jim budes "ujizdet" s tou tvoji fiestou, tak nezapomen treba nekoho v zatacce sestrelit!!!!
Kolda: tak případně upřímnou soustrast předem -
[ Link ]

16.08.2006, 23:18 |
Long Ono je neco jinyho ject si strelbu jen tak pro zabavu kdyz ti o nic nejde a ject strelbu ve chvili kdy znacnej stres abys vubec ujel a navic menci pozornost kdyz porad sledujes kde za tebou sou.
Jestli ti de o chlast tak ma smyl tak akorat object hlidku, zapichnout to nekam do vedlejsi ulice, prelezt na spolujezdce a doufat ze ti rizeni neprokazou.
Oproti motorce ses navic v docela zasadni nevyhode. Motorka udela kolem poldy lehce klicku ale ty s autem ho pri vsi smule jeste srazis a budes mit vydelano.
jako tappaja .... je to marný, je to marný :o)))))
Nechapu prac zakryvat spztku, to vykradas banky nebo zabijis lidi?

17.08.2006, 08:20 |
Zdenek (A)
... zabiji lidi :-o

17.08.2006, 12:08 |
Kolda Tak do banek nedělám a lidi taky nezabíjím...a celou SPZ taky nemám zakrytou, jen, když se chceme s kámošema třeba v noci proletět, tak mám prostě místo čísel 33 na SPZ udělané 88, toť vše...
Kdyz jezdis rychle, tak se priznej a neskryvej spz, srabe :)
a nebo kdo viděl taxi...:-)) řešit tu zas blbosti typu - když můžou oni, proč já ne, škoda psát..

17.08.2006, 18:05 |
Mario Milhauzz: ja si ji zacnu zakryvat asi taky....
ted me honili cajti po meste ve 4:30 rano za 63km/h,
stali schovani v ulici a divali se na informacni tabuli s radarem co meri rychlost.
hrozili 3ma bodama a 2500kc, tak jsme dostal 1bod a 3stovky
Za co jsi to dostal? Cim te zmerili? Jestli si to dostal za rychlost na zaklade informacni tabule s radarem, tak ses pako:o)

17.08.2006, 19:02 |
empiK (M)
nechapu jak pak zduvodnej ten 1 bod a tri stovky...

17.08.2006, 20:42 |
Piskoteek | Upraveno: 2006-08-17 20:43:54
17/08/2006 18:05 Mario -tak za toto seš fakt blázen že jsi jim něco dal!!! Proč jsi jim třeba neřekl at ti ukažou fotku s rychlostí???Nedal bych jim ani korunu..
Jinak k tematu... Ja mam na motorce spzetku taky zalepenou CZtkou od shellky a je to z duvodu že třeba po dalnici nepojedu 120 to asi fakt ne..A s autem nemáš šanci kor ve měste...to je na pruser někoho srazit nebo tak neco navic na motorce v kolone prokličkuješ ale autem asi ne...
tak na co jí tam vůbec dávat? já ji měl na motorce asi jen dvakraát a to kvůli převozu přes hranice. Nemaj ji dělat tak velkou!!
mimochodem mě chytli za rychlost (60ka na dálnici) a dalo se to ukecat na stání bez bodu za litr..