Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz na cenu auta

o Navštíveno 456x o
o 18.08.2006, 12:17 | Paczqo
Kolik muže bej ted cena za kterou se da prodat resp. dostat na proti učet za Opel Omega 2.0 16v automat vyroba 95 provoz 96, jsem třeti majitel, najeto 160tis podle ukazatele realna hodnota bude asi jinde že, převodovka po opravě a je ted ve velmi dobrem stavu vybava CD, za mě auto bourano jen na zadek kde došlo ke zničeni jen te chrom lišty v narazniku. Ptam se jen orientačně.

o 18.08.2006, 14:05 | Šestikule
Podle mě tak 40, ale řekl bych že to na výkup možná ani nevezmou. Tu moji 2.5 V6 r.97 (2.majitel se serviskou) vzali v lednu za 74t na protiúčet k novýmu autu. Teď je u nich za 75t a furt se neprodala. Přitom tam ještě přetěsnili diferák a motor, asi počkám až to spadne na 60t a pak si ji koupím zpátky ;-) protože na dlouhý štreky je to ideální vozidlo.
o 18.08.2006, 14:07 | Paczqo
no čekal jsem to spiš bych to chtěl kdyby to šlo na protiučet za jiny.
o 18.08.2006, 14:14 | Šestikule
na protiúčet je podle mě daleko větší šance to udat než na výkup, mně tehdy na výkup slibovali zhruba o 15k méně než byl ten protiúčet a to jen slibovali, v reálu by to třeba bylo ještě míň, na protiúčet to šlo rychle a co slíbili to dali
o 18.08.2006, 14:18 | Paczqo
no pravě ten protiučet by pro mě byl lepši pravě kvuli rychlosti a nemužu bejt dlouho bez auta.
o 18.08.2006, 14:50 | Šestikule
řekl jsem jim že chci na protiúčet, jejich servisák to zvedl a prohlídl, domluvili jsme se na ceně a hotovo, pak jsem tam jel až bylo nachystaný nový auto - starý jen zběžně prohlídli, jestli jsem ho mezitím někde neopřel, podepsal jsem papíry na domluvenou cenu a hotovo, fakt pohoda. Taky jsem potřeboval přesednout "z auta do auta" a tohle mi vyhovovalo, že mi starý nechali dokud jsem nepřevzal nový. Jako třeba jsem proti prodeji tratil (i když to vypadá že ne), ale je to bez starostí a případné reklamace nového majitele už se mě netýkají.
o 18.08.2006, 14:53 | Paczqo
to je dalši chci to přes prodejce aby se reklamace netykali mě ale te firmy je to lepši a jak pišeš bez starotí
hm tos kupoval fungl nove nebo ojete ?
o 18.08.2006, 14:55 | Šestikule
fungl nové, ale stejné podmínky mi nabízeli i pokud bych bral od nich ojeté
o 18.08.2006, 14:56 | Paczqo
ja chci pravě ojete proto se ptam
o 18.08.2006, 15:13 | Šestikule
U prodejce mi ojeté přijde jistější než v bazaru, protože to moje staré skutečně poopravili než ho dali k prodeji, takže počítám, že u ostatních aut co mají z protiúčtu to dělají stejně. Byl jsem před 2 týdny mrknout u jednoho prodejce na jetý auto pro ségru, bylo taky z protiúčtu, oproti bazarovým vypadalo fakt schopně a bohužel než se ségra rozhoupala bylo do týdne pryč. Jinak jak píšeš, přijde mi lepší to případně reklamovat u nějakýho ofiko prodejce než pak přes bazar, který to zprostředkuje, nahánět původního majitele.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.