Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Tlum. koni

o Navštíveno 625x o
o 21.08.2006, 19:10 | Squere
Zdar, chci se zeptat jestli se dá zjistit, o kolik mam snížený auto, mam na autě komplet podvozek Koni, ale zadek se mi zdá pořád dost vysokej, díky

o 21.08.2006, 19:14 | Pepíno_Honda
no jedině poměřit s jiným autem....
o 21.08.2006, 20:44 | Machča
no ja mam snizeno HR + Bilstein a pruziny jsou jen - 40 mm a asi se vratim k serii protoze uz me to poskakovani na tech traktorkach sere ale jako do zatacek je to pecka
o 21.08.2006, 20:59 | Squere
to Pepino: díky za radu, snad tu seženu někoho se Swištěm v se seriovým podvozkem
to Machča: mě to zatim moc vyhovuje, a na výměnu asi dlouho nepřijde...
no uvidíme, jak to bude vypadat, až si to sedne (auto je kompletně vybrakovaný)
o 21.08.2006, 21:21 | Machča
no me to taly vyhovuje na prujezdy zatackama pri predjizdeni ale co se tyce komfortu dost to kope na tech ceskejch silnickach a to bych rekl ze ty tlumice jeste nejsou tak tuhy ja mam auto nastrojeny komplet nevim jak by to vypadalo kdyby bylo vybrakovany
o 21.08.2006, 23:24 | Scream
kdybych měl auto, jehož podvozek už v základu za něco stojí, asi bych sportovní podvozek uz taky nedaval
o 24.08.2006, 09:48 | cupra.165
Jako Scream...
o 24.08.2006, 09:59 | Scream
navic jak to tu čtu, taky bych rad upozornil, že na KONI sport se defacto nehodí snižovat. nebo hodně málo (2cm) protože jsou uplne stewjny jako seriovy. Pokud nekdo chce na KONI snižovat, měl by koupit se zkracenejma pistnicema. Ono kdyz se to sníží na klasický sporty, ktery kupuje kazdej o 5cm, tak ve vetsine pripadu v klidovym stavu auto sedí tak centimetr nad dorazem a nema kam pruzit, proto to tak skace.....
o 24.08.2006, 19:41 | Squere
chi, mě to neskáče, já mám celej podvozek :oD
o 24.08.2006, 20:57 | Machča
ja mam taky celej podvozek a lehce to poskakuje
o 24.08.2006, 21:52 | clown
me to taky neskace .. je to tvrdy ale neskace .. zluty a origo pruziny se 160 tkm
o 24.08.2006, 21:58 | Machča
no taky jde o to co si ja predstavuju pod pojmem skace
spis jakoby kope (tuhy tlumice , tezkej motor , maly auto a lehce nastavena rozbihavost )
o 24.08.2006, 22:00 | clown
jde o to co si clovek predstavuje pod nazvem auto .. auto, sedaci vanu .. :o)))
o 24.08.2006, 23:09 | Machča
clown: njn rodinnej 7 mistnej skopek ale myslim ze pro rodinu akurat
skopkem doufam rozumis FORDA
o 25.08.2006, 14:45 | clown
sedaci vanou myslim treba polo auto :o)) taky sem mel .. neboj ..

auto normalni velikosti je pro mne od Passata, BMW 5xx atd .. vejs .. MPV jsou ciste family cars a pro spoustu lidi kompaktni dodavky, jako treba pro mne .. .. SUV jen spis modni hit :o)

ja sam odobne bych chtel treba Patrola v petidveri .. :o)) jezdil sem se starym a moc libilo ..

jako treba ja dnes sed asi po 3 mesicich do sluzebaku kokty a na prvni krizovatne se do mne malem pustila tatrovka a jeji ocelovej naraznik ve vysce lebky mne moc potesil .. kuwa jak ja se lek :o))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3776 sekund.