Navštíveno 669x

22.08.2006, 14:08 |
Zdenek (A)
Neprodava tady nahodou nekdo "racingovy" katalyzatory? Co by to stalo na Vento (benzin 2.0i 8V 85kW, 1996)? Doufam tedy, ze je to levnejsi nez original ;-) Mam pocit, ze muj origo odchazi. Chrasti to v nem jako kdyby byl vysypanej :-o Nechce se mi tam davat jen trubku. Projdu s tim race katem emisema?
jj, jukni na Vegu.........

22.08.2006, 14:22 |
Zdenek (A)
A jooo! Cervin! Sem si nemohl vzpomenout!
race kat - sportovni kat asi neni problem.
Jinak uni katy jsou kolem 3000.
Mel je MS Racing p. Slansky v Mnichove Hradisti......
cervin ma rezonatory ve tvaru katu pokud vim, s katem to ma spolecnej akorat tvar....
jinak co treba tohle:
[ Link ]
a tohle je asi co??? brčko na pití?
[ Link ]

22.08.2006, 15:22 |
Zdenek (A)
Jo, diky. Ceny vcelku rozumne. Cekal jsem, ze to bude za vice penez.
jo ale tyhle rezonatory ve tvaru katu jsou na tom stejne jako kdyz ten starej z vrchu rozriznes a navaris do nej trubku

22.08.2006, 19:10 |
Daryl (A)
machca ??? to neni rezonator, ale katalyzator !!! Podivej se poradne. Cervin ma plnohodnotny racing katy.
mno, jen uvadim na pravou miru, ze se jedna o sport katy (vyssi propustnost nez seriove, vetsi odolnost o malo vyssim teplotam), nikoliv 100% racing katy (delane na extremni teploty, presne dany pocet der a pod), ktere jsou cenove opravdu nekde jinde (30tis a nahoru) :-)

23.08.2006, 09:11 |
Daryl (A)
cv: mno jo ... ja se v tydle hatmatilce nevyznam. Proste mas tuningovy katy a hotovo :)
oki ja se teda cervinovi omlouvam mel jsem asi blouzneni :o)))

23.08.2006, 17:24 |
Q 2Zdenek: ty máš problémy s emisema?????????
:-)))))))))

24.08.2006, 09:41 |
Zdenek (A)
Q: Neeeee...... s katem. Chrasti, drnci..... asi je vysypanej. Nechci tam dat jen trubku, ale nechci kupovat original za milion milionu.