Navštíveno 954x

22.08.2006, 22:43 |
m1tv muže nekdo prosim skusit tydle kola hodit do černy s vyleštěnejma tema vrchnima ploškama tech paprsku? jak by to vypadalo? diky
2 jakou barvu k černy perleti ? chci delat interier do bilo černy tak jakej motorovej prostor k tomu taky bilo černej?

dělat vt mi přijde zbytečný - to zadní kolo máš nastavený přesně tak jak by to vypadalo - akorát , že by ty kola byly leštěný( to si snad umíš představit ) - pokud jsi myslel nechat i černej límec, tak to by asi bylo fuj :-))) . Motorovej prostor bych udělal černá/chrom ;-)

22.08.2006, 23:20 |
m1tv pravě sem myslel i ten limec černej tak proto vt..
jedna rychlovka, no jak sem říkal fuj - můj názor

k černému autu bud chrom kola, nebo stříbrná - možná bílá. jinak černá opticky zmenšuje, takže kola jsou okamžitě o "číslo" menší...
jinak bílej vnitřek v černém autě je super:o)) sám mám:o)
ale pokud mohu poradit, tak bych kombinovla bílou s něčím,ale né černou. (ale to je věc názorů.o) ))

23.08.2006, 22:27 |
m1tv takle si to představuju co vy na to?

23.08.2006, 22:28 |
m1tv akorat misto střibrny tak to bude lešteny..

24.08.2006, 06:46 |
Boris nad tím sem taky uvažoval ale na mém autě by to bylo jako pěst na oko a navíc se mě to moc nelíbí ale na tvém by to sedělo víc....
Ale nevím nevím.... je to něco jinýho....

24.08.2006, 17:54 |
m1tv no což v zimě stejne budu lakovat tak to na jednom skusim a bude to ..
neni to zas tolik prace..
no s tim cernym limcem budou ty kola jeste mensi a budou vypadat jako ze mas vyssi profil gumy, nehlede k tomu ze do tech podbehu by se vesli mnohem vetsi kola! a do alessii bych moc neinvestoval, zkus je hodit do bile barvy, to by mohlo vypadat zajimave

25.08.2006, 12:02 |
m1tv driver no jelikož už ty kola mam na aute asi pul roku tak to neřešim ale ta bila asi nee to radši ta origo střibrna..
vypadá to docela slušně originálně, tahle úprava se mi tedy vůbec nepáčí :-(