Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosim o radu - Subaru WRX

o Navštíveno 617x o
o 25.08.2006, 14:16 | Hartik
Potrebuju poradit ,jak mam nastavit na 2003 WRX tlak na kontrolu turba. Nainstaloval jsem Boost controler TurboXs ( BC-HPBC) a podle instrukci se to ma zacit se tremi plnymi otackami na velkym knofliku a pak doladit malym ze strany imbusakem . Mate s timto "Boost controler" nekdo zkusenosti a jak to mam nastavit ? Jde mi o hrube nastaveni , nez to pujde na brzdu. Nerad bych aby ja nebo zakaznik znicil motor kvuli vetsimu tlaku. Kolik si muzu dovolit kPa . Podle toho co pisou v instrukcich tak kazdy otoceni velkym je 1 Psi - asi 6 kPa . Coz by me dostalo na nejakech 3 Psi - 18 kPa a to si myslim ze ten motor udela "BUMMM". Auto ma nalitano 83 tisic miles / 133 tisic km .Kazda rada vitana. Diky

o 25.08.2006, 14:57 | Hartik
Vse je nastaveno, auto lita jak sileny. Ma to jeste rezervu ale to at si doladej na brzde. Zaroven se chci omluvit ,co jsem tady napsal. Bohuzel prevadet z kPa do Psi ( coz je jediny co znam) se mi moc nepovedlo. To se holt stane , kdyz se zije 20 let nekde jinde a clovek se musi naucit ty "jejich " miry.
o 25.08.2006, 15:01 | Scream
no koukal sem na to podivně.
o 25.08.2006, 15:43 | Hartik
Ted koukam ze jsem taky napsal 1psi misto 10 a 3psi misto 30. To jsem ale curin. Auto ma ted 14.5 psi a to je dulezity.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3327 sekund.