Navštíveno 613x

Potrebuju poradit ,jak mam nastavit na 2003 WRX tlak na kontrolu turba. Nainstaloval jsem Boost controler TurboXs ( BC-HPBC) a podle instrukci se to ma zacit se tremi plnymi otackami na velkym knofliku a pak doladit malym ze strany imbusakem . Mate s timto "Boost controler" nekdo zkusenosti a jak to mam nastavit ? Jde mi o hrube nastaveni , nez to pujde na brzdu. Nerad bych aby ja nebo zakaznik znicil motor kvuli vetsimu tlaku. Kolik si muzu dovolit kPa . Podle toho co pisou v instrukcich tak kazdy otoceni velkym je 1 Psi - asi 6 kPa . Coz by me dostalo na nejakech 3 Psi - 18 kPa a to si myslim ze ten motor udela "BUMMM". Auto ma nalitano 83 tisic miles / 133 tisic km .Kazda rada vitana. Diky
Vse je nastaveno, auto lita jak sileny. Ma to jeste rezervu ale to at si doladej na brzde. Zaroven se chci omluvit ,co jsem tady napsal. Bohuzel prevadet z kPa do Psi ( coz je jediny co znam) se mi moc nepovedlo. To se holt stane , kdyz se zije 20 let nekde jinde a clovek se musi naucit ty "jejich " miry.
no koukal sem na to podivně.
Ted koukam ze jsem taky napsal 1psi misto 10 a 3psi misto 30. To jsem ale curin. Auto ma ted 14.5 psi a to je dulezity.