Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > skutečný stav km-Octávia?

o Navštíveno 986x o
o 27.08.2006, 20:47 | ZDENDA
zdar kluci,chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s kontrolou ujetých kilometrů (skutečných)....jedná se o Škodu Octávii....kámoš mi říkal,že pokud s tím zajedu do Škodovky,tak mi to tam napíchnou na počítač a jsou schopni mi říct,kolik má opravdu najeto....mám nabídku na koupi Octy za dobrej peníz,ale má nějak málo km?pokud mi někdo může poradit,budu rád....díky

o 27.08.2006, 22:01 | htd
to i bazar:)
o 27.08.2006, 22:03 | Machča
jak pises ale nemusis primo do skodovky staci k nekomu co ma VAG a kabely a zjisti ti to taky
o 27.08.2006, 22:16 | BadyS
nezjistíš skutečnej stav km, ani VAG,ani nic ve škodovce
o 27.08.2006, 22:18 | htd
pokud je z DE, tak bude mit v databazi kolik mela km treba pri vymene steracu atd.:)
o 27.08.2006, 22:38 | Netsitte
Není to o tom napíchnout ji, ale podivat se do databáze podle čisla karoserie, což mají ve škodovce.. Při různých servisních intervalech se vždy zapisuje aktualní stav kilometrů, takže podle toho to poznaš a taky poznaš jestli vůbec jezdil na servis. Otazkou však je, jestli Ti tyhle informace poskytnou.
o 27.08.2006, 22:39 | Kindlik
nezjistíš
o 28.08.2006, 01:00 | audioves.cz
Pokud vim, tak pres VAG to nezjistis. Jinak jak pise Netsiitte akorad do databaze skodovky se vetsinou pisou jen zarucni opravy a tak toho taky moc nezjistis.

Machca: jestli vis jak, tak napis na ICQ :-)
o 28.08.2006, 08:36 | 20bad
a nebo se da zjistit v databazi policie jestli melo vozidlo ucast na nejaky nehode, ale musela by bejt samo hlasena
o 28.08.2006, 09:12 | Stofi
Pokud to stacel nejakej jouda, zjistit by se to pry dalo. Jinak viz. databaze PCR nebo DE servisu (v CR nevim zda servisy eviduji kazdou drobnost).

Jinak koukej po standardnich vecech - hnuty vidle, opravovany plechy u vrchniho ulozeni prednich tlumicu, jestli jsou vsude stejny spary. Pokud to ma na tacho do 100tkm budou bud jeste stary kotouce (na hranici sjeti) nebo uz "novy", samozrejme opotrebeni interieru a tak dale. A hlavne se nestyd do hodit na hever a nechat to projet VAGem...
o 30.08.2006, 14:51 | Miras
hele mlada si koupila pasika a mel najeto 100 tis. pak na to koukli znalci a rekli ze ma minimalne 200 tis. protoze turbo uz postelo olej a to je bezny u tehle motoru nad 200 tis. km a na Vag to ukazalo to samy co na palubaku a bylo mi receno pokud to dela profik co to zna ze to uz nikdy nezjistis a pokud to dela nekdo kdo tomu poradne nerozumi tak to Vag ukaze
o 02.09.2006, 16:18 | Machča
je to tak jak rika Miras je sance ze to ale stahnul nejakej hejsek a VAG by to ukazal a kdyz ne tak se cuci na stav motoru
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3057 sekund.