Navštíveno 1050x

Tak mám tady doma takový pěkný světla pro kámoše.
auto: Opel Omega B 3/94 - 9/99
Výrobce DEPO, kvalita dobrá, uvidí se po namontovaní.

vzdyt na tom nic neni :-) mam tu na prodej bixenony, jinak jedna se o original xenony, striknute do cerne barvy a predelane na bixenony :-)

29.08.2006, 22:10 |
xenonman | Upraveno: 2006-08-29 22:20:59
ps vyrobce depo mno ta kvalita nevim mezi DEPO a Valeo to je nebe... a samo origo Hella to ju taky uplne nekde jinde :-), jinak koukam H1 zarovka neche to raci kamarad jeste predelat aby neco videl?

29.08.2006, 22:25 |
Pivson | Upraveno: 2006-08-29 22:28:41
jasný, ale ty depo vypadaj na pohled trošku líp než ty tvoje, ladí i s blinkrem.
DEPO je nejlepší z druhovýroby, ostatní je shit.
Ovšem za tu cenu se to dá po dvou letech vyhodit a koupit nové.
Valeo, Hella, Bosch, Koito atd jsou samozřejmě lepší, ovšem u některých aut nesmyslně drahý (třeba BMW)
Ale dle zkušeností rači nové DEPO než staré vypalené originály.
Konkretně u ty omegy se original Hella H7/H1 seženou za 7543,-
DEPO H7/H1 2678,- což je sakra rozdíl a když je za tři roky vyndáš a koupíš další sadu tak jsi pořád v plusu :-)
Ne je to takový uvažovaní a porovnávání.
Origo je origo, ale u těch světel to není tak markantní rozdíl jako u třeba věcí podvozek, brzdy a tak
A navíc, tady bez prace :-)
No a taky lidi nadávaj že to svítí blbě a nemaj seřízeno, to se pak diví
od DEPA mam svetlo na aute ( jedna se o stary japan H4) a nesviti moc dobre original koito r.v. 89 je proti tomu jak nebe a dudy
Ale Pivson ma pravdu ze je to asi nejlepsi druhovyroba
Machča nejsem zadnej povolanej člověk přes světla, ale zkus nechat seřídit, jiná žárovka + kontrola napětí.
Předpokládám že se jedná o sklo, tam mohl někdo zmrvit to tvarovaní a pak je vše mimo.
No a na zavěr některý auta nesvítěj ani s origo světlama :-)
tak ty co jsou na fotce jak jsem daval, tak je zakladni problem ze jsou na Ceckovou oemegu tudis jsou trosku jine a to sviceni neni spatne sestelovanejma svetlama ale proste ta h1 sviti opravdu hodne spatne, co do ceny mam 6let stare klasicke lampy origo hella a pokud tam lidi nedavji 100w zarovky a jim podobne protoze nic nevidej a je to jedine reseni pokud nechteji xenony tak je znicej a chrom se oloupe, ale to je moje dosavadni zkusenost a to neni problem jen tehle svetel ale vseobecne....

29.08.2006, 22:42 |
Pivson | Upraveno: 2006-08-29 22:49:28
H1 a xenon porovnavat nemůžem :-) to je bez řečí
jinak s tebou souhlasím, zaleží z čeho je parabola a tak.
Tyhle světla jsou na omegu 96 a ty světla jsou KO, neviděl jsem je vevnitř, ale fakt to nesvítí.
Ja to řešil už na několika BMW E30/32/34 tam se davala Hella a BOSCH. Bosch plech parabola, Hella plast a ten se po těch letech roztavil, plocha zmatovatěla a byla to konečná.
Koukal jsem že je tam i napiš takhle a asi příprava na montáž xenon, ale v tom se nevyznám

Pivson: H1 na omeze je totalni katastrofa a většinou jsou u omegy světla KO kvuli překryti to neni ze skla ale plast kterej se opali to je dalši nevyhoda omegy.
mno a proto premyslet dopredu, jak rikam mam tu original vnitrky na tu omegu original xenon cocky atd dat je tam a bude max spokojen ale je to o penezich, jinak presne jak pises
ps jinak na omegu tu mam i nahradni prekryti at proste reseni je spusta popr tam dat bixenony a klidne nastrikat paraboly na cerno protoze uz pak nebudou treba pokud se tam da cocka, ted je samo rec o original lampach... ale to uz se zase debata odehrava nekam jinam, ps paczqo nerikal si ze o prazdninach se melo delat tvoje auto?
mel jsem na mysli tohle samo ze by se zachovalo puvodni cerne barva ...

xenon jo chtěl jsem si to nechat udělat ale spiš pujde omega z domu začlo se na ni toho nějak moc s.at a asi už by to byla zbytečna investice spiš pak už do novyho bych to dal pokud to pujde.
jasný, víc hlav víc ví
No jsem na to zvědavej, omegy zmáklé nemám
Tyk krycí plast je vidět, uplně žlutej třeba jak Mondeo MkI
Paczqo: bude jezdit v HK tak můžes kouknout
Pivson: jen dotaz nebude to nahodou na černou MV6tku ktera ma na zadnim viku napis spyro team ? ja že tu takova jezdi a postupně se zvelebuje tak jestli to nebude na ni.
Paczqo: ne ne tohle je zatím totalně nenápadná červená caravan. Tedka dostane kola, světla, nějáký narazníky, prahy, lak atd