Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Almara škube co tím ? :o(

o Navštíveno 1272x o
o 01.09.2006, 23:30 | MarauderZ28
kámoš má trable nissan almera 2001, 1,8i
škube a nikdo nemůže přijít na důvod a jak to opravit, škube to jak za tepla tak studena

já sem mu napsal, že myslím váhu vzduchu a
on:
ve značkovým by vyměnili rozvody ale už to bylo u dvou jiných a ty že rozvodama to není. ale ruku do vohně by nedali... váhu vzduchu taky vzpomínali..

o 02.09.2006, 02:12 | audioland.cz
taky mě to škubalo, vyměnil jsem svíčky a vyčistil škrtící klapku a je po problému. Je to jen tip, muze to byt jinak u něj..
o 02.09.2006, 08:45 | dj.DEKL
Co lambda? Zapalovací kabely?
o 02.09.2006, 09:10 | FD_Ondra
lambda, čidlo otáček na setrváku... nám to teď zjistili na 1.8 lagů... chová se podobně... cuká, na volnoběh chcípá, tak vypláznem pár palackejch za nový díly... :-/ ať si dojede na diagnostiku a bude vědět přesně vo co gou... ;-)
o 03.09.2006, 13:29 | Akordýsek
3krtící klapaka měl sem stejnej problém a ještě je u ní takovej potáček nepříjemná věc a taky netěsnost v sání...
o 05.09.2006, 20:58 | Ondra127
snimac polohy skrtici klapky nebo primo klapka.. aspon tedy podle priznaku.. pakmozna jeste ta vaha vzduhu..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3154 sekund.