Navštíveno 963x

03.09.2006, 15:39 |
imax Zdar lidi mam problem, pred par dni otvorin kapotu a koukam ze mi nekde z motoru prosakuje olej, neni to az tak hrozny zustalo pod autem jenom par kapek a od vtedy to uz asi nedela, nevite co s tim je, alebo co se s tim muze stat??? stalo se to nekomu z vas??? .... omlouvam se za kvalitu fotek, foceno mobilem
Za uzitocne rady predem dik

03.09.2006, 15:41 |
imax Jo a auti je P306 1,4

03.09.2006, 18:23 |
Kamil na fotkách toho moc vidět není, ale mě když tekl olej, tak to bylo přes čidlo - stačila výměna čidla a ok
mně tekl u filtru...jinak taky toho moc nevidím
zkus to místo něčím vyčistit (arva,technický benzín nebo něco takového) a vysušit.....natoč motor a dej si pár minut koukání na běžící motor...a měl by si vidět odkud to teče (moje zkušenost) :-)

03.09.2006, 21:59 |
imax toz to jsem skousel, ale je to tam hodne malo pristupny, ale to co jelo vycistit sem vycistil .... jenomze to se mi stalo jenom jednou aspon doufam a od vtedy uz asi ne, alobo mozna jenom nejaka kapka, ale to clovek hned nepozna .... mne spis zajima proc se to stalo a ci se muze v dohledne dobe neco posrat? Ted mne napadlo, jestli to nemuze byt mnoho oleje v motore?
z těch fotek toho nejde moc poznat,ale zkus třeba ještě dotáhnout (přetáhnout) všechny šrouby v okolí... :-)

05.09.2006, 00:12 |
imax OK skusim, kdyz budu mit cas a napisu jak to dopadlo ... thx all