Navštíveno 2139x

vim ze sme byli uz jednou u toho o par radku níže ale zajimali by me nazory
jestli je lepsi nechat autu udelat ChipTuning nebo to resit nejak jinak.
Mam Feldu 1.6 55Kw a zajimalo by me co by ste mi doporucili. A cim bych si mohl zvednout vykon tak aby mi to auto vydrzelo a nedojezdilo po par tisicich.
udělat svody + průchodnější vejfuk. potrubí , decentně snížit hlavu, lehce stočit setrvák, otevřít sání a chip udělanej na míru

11.09.2006, 11:28 |
milfa jojo má pravdu předsedo :-)
Collin: Kámoš má od CIMBU čip i vačku na tu 1,6 a nakroutil už s tim přes 60tkm od úpravy a naprosto bez problému...
www.cimbu.cz
www.motor-excel.cz
www.motordesign.cz
rozhodně bych volil někoho,kdo se specializuje výhradně na Škodovky,příp.koncern(viz.linky)...a kdo ví,co dělá-zvlášť,když chceš aby to autí jezdilo a nebylo každý 4tkm rozebraný...
jdoizo: CMT znám akorát z netu a kromě Viciho,kterej od nich měl údajně snad udělaný Fávo a údajně si to moc pochvaloval(údajně) :oDD ,tak tahle firma ve mně moc důvěry nevzbuzuje...mimo jiné např.tímhle,že nikdo na ty stránky už 6 let nešáh...vč.cen.atd....to není zrovna solidní přístup.....

11.09.2006, 15:11 |
Kapka (M)
asi bych na atmosferu doporučil www.motor-excel.cz ....mam od nich hlavu a vačky na služebnim Picku-Up 1.6 ...a spokojenost...a delaji nam taky zavodni motory na vrchy atd...
Rustapha. no... www.engitec.wz.cz

11.09.2006, 17:56 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2006-09-12 13:30:08
Honza2.016v :no pěkný to má,ale moc jsem se z toho nedozvěděl.To,že dělal mechanika u Škodovky a v JM Engineering je sice fajn,ale pokud jde o zásah do motoru,byl bych maximálně opatrnej,komu to svěřuju...přece jenom motor není spoiler a navíc orientoval bych se taky podle toho,jestli to někdo v autě má a jak je s tím spokojenej,kolik toho po úpravě najezdil atd...a to v tomhle případě říct nemůžu...neznám nikoho,neslyšel jsem,neviděl jsem,nesvezl se.....což naopak můžu říct o výše zmíněných firmách,co jsem psal.
P.S.Ty o někom víš,kdo má v autě Chovance? (Jen mi jde o informace.který jsou poměrně dost zásadní a k využití i do budoucna)...
vím o pár lidech kterejm dodával některý díly - třeba Lander a jeho swišť
..osobně ale svěřuju motor - mechanický části do rukou pana Albrechta (
[ Link ] ) - mam to k němu 0,5 km :)
Záleží odkud jseš. Mě dělal motor M. Patera.
Staví závodní motory jak pro sebe, tak na zakázku.

Řekl bych, že to dělá o dost levněji než výše zmiňované firmy.
Jsem z Brna a z teto nabidky si urcite vyberu. Diky vsem!!!

13.04.2007, 14:41 |
arnie Ahoj, nechci nekomu kazit naladu, ale myslim, ze se ty upravy moc nevyplati, nechal jsem si delat motor+jednotku u motordesignu a namerili mi 108 koni za ty penize nic moc. Jinak po bouracce picka-upa mi ten motor zustal v garazi, kdyby ho nekdo chtel za 12 000.- (vcetne jednotky s optimalizovanou mapou) je jeho, Ondra 777 875 228