Navštíveno 2148x

Sorry jestli to sem nepatří, ale tenhle lowrider už nějakou chvíli stojí u Lužnice... Ale nějak nemuže přijít na to jak ho zase zvednout :)))) Prostě jsem si nemohl pomoct to sem dát...

Aaaaa Renault s mechanikou citroenu - nejsou v nejakem koncernu? :))))))))
neser do francouzů :-p tohle bude spíš údržbou...

17.09.2006, 12:08 |
FD_Ondra | Upraveno: 2006-09-17 12:09:19
Thullo: jj bohužel asi jo... jsem čuměl když jsem otevřel v lagů stahovačku a na ní logo citróna... samozřejmě co neni od renaultu tak se vysírá... :-((( ale hydrauliku nám tam bohužel nedali... občas by se šikla... :-))

17.09.2006, 12:20 |
mourl ještě snížit předek! :-)) LOL
FD_Ondra: udrzbou nevim no :) mozna ma hodne prdelatou manzelku a jak ji vozi na zadni sedacce, tak se hold to auto posralo za nej :)

17.09.2006, 13:39 |
Hanes JJ torzní tyčka neunesla tlak vyvýjený majitelem a udelala bác :-))))
jojo, tohle zadní osy u řady 9-11-19 rády dělaji - holt zadní tlumiče bez pružin nejsou to pravý ořechový - kamarád si na R21 dával zadní tlumiče z Nevady (R21 kombi) po výměně zadní osy - taky měl lowridera :-)) - zadní tlumiče na Nevadě na rozdíl od sedanu mají pružinky :-))
...aby ste se nedivili, tam vozí zlatý cihly, proto tomu sedí prdel :ODDD
darkbug: no myslim tim že něco zanedbal, tak se to vysralo až na zem... :-) možná i dík nějaký tý tříprdelní opici vzadu... :-))))
squere: podle toho bordelu vevnitř v autě bych to na zlatý cihly neviděl :-)))))

17.09.2006, 22:18 |
m1tv videl sem hodne sedlejch 19 ale todle je mazec ... to vypada na obě torzky ...

18.09.2006, 21:54 |
Smart Když jde torzka do prdele, tak už se to projevuje delší dobu třeba náklonem auta k jedný straně. Ten Rendl vypadá docela zachovale, tak bych neřekl, že byla zanedbána údržba, beztak jsou torzky bezúdržbový, to je jako udržovat pružiny, prostě o ničem. Myslím si že to auto někdo hodně přetížil a torzka šla kouřit