Navštíveno 2910x

něco mi fakt do hlavy nejde :)

Jistota je kulomet .. :)
Malej je do 90 km/h a velkej začne zabírat až potom. =))

19.09.2006, 14:27 |
Smrada (M)
Treba nechtel vrtat do kufru takhle odlepi spodni kridlo a kufr jak novej

19.09.2006, 15:17 |
darkbug | Upraveno: 2006-09-19 15:20:43
třeba na tom manželka žehlí..... Navíc nezapomínejme, že čím víc spojlerů máme na autech, tím máme větší akceleraci, takže tenhle by mi to nandal...

20.09.2006, 06:29 |
MiraF .....no nevím,ale vratme se rok dva zpět,kdekdo měl Al křídlo!,takže ruku nas srdce!
...ANO,je to HNUS!

20.09.2006, 08:01 |
Libor dvojplošník............
MiraF: postupem casu se stane tuzingem vsechno co ma vic nez 20% lidi na aute, tuzing uz jsou m3 zrcatka,lexus svetla za chvilku to budou chromovany kola a airride, jen cekam kdy tuzingem nekdo vyhlasi flip flop laky nebo treba angel eyes svetla

20.09.2006, 12:12 |
m-t-s přesně tak
Takže když mám na E36 dodělaný xenony s angels eyes a M3 paket ( nárazníky, prahy, zrcátka ) + teda tvrdší stabilizátory a podvozek -40mm, jinak auto origo, tak budu jako tuzer jo???
Sakra to jsem to dopracoval... :o)
no, kdyz to tak sleduju tak s tim M3 paketem uz by ses mel pomalu bat ...
:-D jako ja se tomu celymu tuzingu musim smat a zaroven se bat :-D kdo vi co bude za par let ...

21.09.2006, 10:01 |
Smrada (M)
No ja myslim, ze ALU kridlo neni tuzing. Pokud sedi k celemu projektu tak nemam problem. V tomto pripade je to ale na seriofce a navic montaz tak jak je je tuzing jak vysitej
Já nevím, nikdy jsem těmhle alu gilotinám nepřišel na chuť. Myslím že to může být docela nebezpečný, zvlášť při takových odborných montážích.
sprath: přesně :oDDD to mi připomíná ten fór s bezhlavejma motorkářema..
Hele Franto,už kolem projel třetí bezhlavej motorkář-neměli bysme radši tu kosu na zahrádce vobrátit?
speciálně tahle montáž je napřesdržku..
Smrada: asi ti nekdy vyfotim Galanta v Zeleznym Brode :-) Kridlo presahuje snad i boky vozidla... jinak serie mozna i s poklicema