Navštíveno 2625x

02.10.2006, 08:47 |
jola V sobotu jsem se rozhodl vyměnit rozvody a vodní pumpu na svým fáčku a při tý příležitosti jsem chtěl vyzkoušet dekarbonizaci dle návodu Maraudera.Nalil jsem tam 3litry destilky a fáčko si chrochtalo jako by nic bez nějakých přestávek jsem to tam nalil vubec se to nechtělo dusit.Tak nevím jestli jsem něco neudělal špatně ale snad vše proběhlo tak jak mělo.Myslím že na výkonu to moc poznat není ale řekl bych že to má o něco lepší chod.
Jinak takhle to dopadlo když jsme omylem otočili rozdělovač byla to šlupka hrozná

02.10.2006, 10:01 |
m1tv vado to zvedate auto ještěrkou jo ? blazni!!!!:))

02.10.2006, 10:10 |
jola 4tunová ještěrka si hravě poradí s favoritem a když to není čím jiným zvednout tak se nedá nic dělat:-)
koukam ze ty skodovacky vyfuky v posledni dobe nic moc:-)
Mmch ja to zvedam jeste pres paletu;-)

02.10.2006, 10:28 |
jola .mycTD : je to nebo spíš byl to rok starej Bosal ale takovou bombu by nevydržel snad žádnej :-)
Ty vole, to musel bejt raaana :)
no hezky rozesmatej vyfuk doufam že mě nic takoveho nepotka než auto prodam taky už to nemam zdravé.

02.10.2006, 12:53 |
jola Paczqo:no když si nebudeš hrát s rozdělovačem tak to bouchat nebude :-))) jinak ten vejfuk byl v pohodě rok v provozu.Plech byl naprosto v pohodě akorát to pertlování to nějak neudrželo
na hondě se mi tohle stalo 2x s poslednim dílem vejfuku
Sem děla taky rozvody na favu a omylem sem tež otočil rozdělovač ale takhle to naštěstí nedopadlo.