Navštíveno 1694x

Chtěl bych moc poprosit nikoho kdo trošku umí VT.jestli by m mohl skusit zahladit zadní nárazní,a do prostřed jak je ten proslis skusit nějakou koncovku a do pátejch dveří dát SPZ ?

třeba takovou koncovku díky mooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj.Nechci nak kazit radost, ale nebylo by lepší tam dát nákej jinej nárazník, pač toto je fakt síla:(

04.10.2006, 01:15 |
Mac hm, zadní nárazník ve stylu dámský tanga :-)))))

04.10.2006, 01:35 |
Drtič pěkný kola ;)

04.10.2006, 01:37 |
Zdenek (A)
Flastr tuning na SPZ je taky goooood ;-)
Na combi moc velkej výběr není:(proto to chci změnit todle je opravdu děs!!!kola tam jsou jiné a Spz se řeší!!!:)))
Spirit: co to má za význam zavařit dveře a pak do nich chtít dát SPZku?? Není to trochu nošení dříví do lesa???
myslim, ze v tyhle republice se stale najde dost votuzeru, ktery by tenhle naraznik koupili, tzn osobne bych tenhle sundal, nabidnul k prodeji a resil neco trosku decentnejsiho.
pokud nikdo víte o nečem na feldu combi hodte nick!!??
tady mas PORADNY VT :D
vejfuk se da jeste trochu doladit :D
Znacka je snad OK,ne??
mazec tohle si udelej a budes kral Tuningu : )
Mazec jinak tohle mi trvalo asi tricet sekund v malovani.... takze pro deti

04.10.2006, 19:24 |
vykysalylukas | Upraveno: 2006-10-04 19:50:11
jeste takova perlicka dodelal jsem vejfuk a dal jiny kola tak doufam ze se ti to bude libit
jo a nemas ZAC,nemusis mi dekovat udelal jsem to s radosti :)

mam na feldu combi layting 110DTM nerezlý, v zimě nejetý! dobírka, 737374770, ostatní kontakty pod nickem budou příští dny na nic, budu na školení :o( kdybys něco na auti sháněl tak pisni sms...
To vykysalylukas: nic ve zlém, ale taky to podle toho vypadá :o)

04.10.2006, 19:44 |
DITR luxusní VT......nechceš mi taky udělat káru???
svity01 : ja nevim jestli nechapes prdel,nebo jak jsi to myslel!treba ti to dojde :)
DITR : posli FOTO ,ale pouze dnes,jindy by mi to uz tak treba neslo :)
ty Buggy kola jsou luxus, spz slouží zároveň jako spoiler, má to notnou uměleckou hodnotu, nedáme dražbu?
Dvere vypadaji nejak tekhle.

Jo tommas a jeho filda, taky moc opečovávaný autí
aby jsi nerekl,ze jsem si z tebe delam jen prdel tak tady se mrkni jsou tam nejaky odkazky!
[ Link ]