Navštíveno 1513x

zdar, nevíte někdo link, nebo kontakt na vzduchový podovzky? Nějaké rozumné firmy a ceny...

07.10.2006, 03:49 |
Alííí A na jaký auto to chceš? Kubi měl v létě na prodej asi 3, tak ho zkus, třeba ještě něco bude mít, nebo Ti sežene jetej...
škoda 1202 stw pick up, zatím orientačně, srovnávám ceny a hlavně kvality podovzků, něco už mám v merku,ale čím víc tím líp:o)
sorry za OT:nevite kde bych sehnal takove podobne ventily jaky se pouzivaji pro tento ucel
Ventily bud napriklad smc.cz nebo festo.cz
kdyžtak napiš přes ICQ a vim o dobrý firmičce,ale záleží odkud jsi.Ja sem ze severu čech.
taky by me zajimalo na kolik to vychazi?
Kolik by stál na Ibizu Cupru??Díky
Zralok: ja vim o firmicce za dobry ceny...
kdyztak napis, a ja ti to zjistim...
for Žralok: já myslím, že se nějak určitě dohodnem, Ty máš tu slečnu já zas kontakt na vzducháče ... no takže nikde nevidím problém ...

08.10.2006, 19:57 |
zufo jaky nejlevnější si teda našel?
poptávám kluky:o) zatímnic nevím:o)

08.10.2006, 20:52 |
ukro muzu dotaz jakej ucel zplnuje ten ventyl jenom pusti a zase uzavre okruh vzduchu nebo to jeste nejak vypousti tedy ma jeden nebo dva okruhy? podle tech kabelu bych to typoval na jeden okruh tedy jen pusti a zavre

10.10.2006, 14:46 |
GTi ukro: jeden naposuti, jeden vypousti.pokud mas predek zadek zvlast, potrebujes tedy 4ks.
tyhle ventily jsem kupoval za 800,- ks
jinak kompresor do 3tis. stejny jako Viair jen jina znacka...
mechy prumer 130mm 3vlny. 650,- ks i s prirubama
ty spojky co jsou na obrazku jsou celkem drahy, ale moc dobre se s nima pracuje.
chtel jsem to davat na GII ale koupil jsem kola ktere by nevlezly do lemu, tak z toho seslo.....prodal jsem to bobikovy a ten to soupnul na skudku
[ Link ] a funguje to....
material vysel cca na 12tis. jeste ale par drobnosti chybelo (odkalovac, budiky, nejaka pekna nadoba, byl pouzit 8L hasicak)
2 GTI:
DOKÁZAL BY JSI TO ZREALIZOVAT NA TOMHLE?
co se týče nádoby a budíků to je to nejmenší.. jak maká ta škůdka kolik na tom najezdil?
psal jsem ti na ICQ

10.10.2006, 16:23 |
GTi ty fole....tak to je mazec auto. ozvu se ti jak budu doma....jsem jeste v praci

10.10.2006, 18:42 |
zufo ma to na te škudě tak měsíc a půl bych tipoval max 2 měsíce. je to tak že ?!

10.10.2006, 19:31 |
GTi ano cca 2mesice...
2 GTI:
hele kamos by mel taky zajem o to co jsi chtel delat!ten podvozek!ale ma problem,kdo by mu to udelal a kolik pocitas tak konecnou cenu!a ta skudka vazne mazec!krasny kola a pekne tam zapadnou!tak kdyby jsi mi dal nejak vice info byl by jsi vazne hodnej!jeste me zajima jak se to pridelava a kam,jestli je to misto stavajicich tlumicu,nebo jak to vlastne funguje!mozna bych do toho sel taky,protoze me ceka tetka podvozek tak nevim jestli dat do podvozku 12 za mat nebo za tohle!diky a ozvy se
Na co vzducháč? Nalož to tim kamením 2krát tolik a bude to na zemi dost :-)
Na co vzducháč? Nalož to tim kamením 2krát tolik a bude to na zemi dost :-)