Navštíveno 948x

07.10.2006, 13:20 |
Lefi [ Link ] Je tam hodně zajimavejch věci ale sakra z čeho je to křidlo????

07.10.2006, 13:23 |
clown no ty wole :o)))

07.10.2006, 13:27 |
Lefi šejtan: tak se skus domluvit třeba ještě pujde s cenou dolu.I když nevim už takhle to prodava dost pod cenou:)
není to křídlo dělaný? :-))))
to Valis : neshanels nahodou nejakej winter car? to je neco for you :-D

07.10.2006, 14:14 |
Valis Kacus: Kdyby to nebylo az v Prostejove,hned bych do toho sel :-)))
valis : taxi udelame vejlet.te tam hodim.stavime se v tescu a budes to mit skoro zadara :-) a placky tam das z jetty,cerveny to je a kourit to bude taky tak :-)))

07.10.2006, 15:45 |
clown Valis .. ti to privezu .. pristi tyden jedu Koprivnici ... :o))) chces :o))
bych se bal u toho otevrit dvere :o)

07.10.2006, 16:42 |
imax To mne poser .... mne by zajimalo co za debila je schopny tohle jeste prodavat???? ... ja bych se stydil s tym jet uz jenom na vrakac!!!!

07.10.2006, 17:41 |
Valis Clown: Kdyz to i zaplatis,tak to klidne privez ;-)
KaCzaba: Spis se stavime v Mekaci,urco nam tam neco odlejou ;-)
tohle je asi nemoc nebo ja fakt nevim co ty lidi k tomu vede

07.10.2006, 19:16 |
DITR ty krávo..a jak má dopasovaný ten předek....hmmm to je luxusní kousek....takovým bych sekal ruce...at už nic dalšího nezrobí

07.10.2006, 20:57 |
Nepér Kožešinou potažená palubka, LOL...

07.10.2006, 22:04 |
Smrada (M)
Ze bych udelal zajemce, v pondeli jedu do Kromerize na tyden
tak z tohoto dela seru dlazebni kostky! mega masakr, asi to koupim a zapalim
no pamatuju si že ještě když jsem jezdil na střední, tak tam měl jeden frajer 120ku a jako zadní FaF křídlo přeláklej a izolačkou zalepenej patník, jak jsou ty bílí kolem silnic s odrazkama, škoda že neni foto :o)
Smrada:co budeš delat u nas v KM??takovej konec sveta:)
No ty woe.... Ale to co jsem nedávno viděl v UL mě naprosto odrovnalo. Schade 120 (nevim jistě), v rychlosti cca nad 20 kmh se vzadu vysouvalo křídlo pro odvod extrémního tepla :o), a hlavně při pokusu o efektivní únik ze semaforů se z přední části vyvalili dvě oblaka bílého dýmu, probably ochlazování mezichladiče dusíkem :o))))) No fakt mazec. Možná, kdo je z Ústí nad Labem zná...