Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > TURBO.Do jinyho auta , vydrzi to?Mate skusenosti?

o Navštíveno 927x o
o 08.10.2006, 11:22 | felda166
Uz jsem to parkrat videl ze mely ve Favu turbo.Nemate stim nekdo skusenosti?jestli to vydrzi a z ceho tam dat to turbo?
Chtel bych to dat do Felicie 1.6

o 08.10.2006, 12:36 | Jakuza
myslim, ze tech penez co do toho strcis bys mel mozna snazsi si koupit ze serie ktery pojede, nevim co ocekavas od motoru z felicie, z toho raketu nikdy neudelas a kdyz do toho budes delat extra zasahy, tak to asi nebude na denni jezdeni a vubec ten motor asi pujde rychle do kytek - muj nazor. Kup si silnejsi auto kdyz te tohle nestaci.
o 08.10.2006, 13:25 | MarauderZ28
vydrží, ale ne do tohohle ...
o 08.10.2006, 22:46 | m1tv
davaj se tam třeba z fiata z una ale 1,6 felina ? zbytečna prace to je mrtvej motor....
o 09.10.2006, 07:33 | Reprák
na kazdej skodovackej motor je to zbytecna prace. Nejdriv klekne klika a nasledne tesneni pod palici :) kdyz ne, tak se podpalej pisty a ventily, pac ty nejsou chlazeny sodikem. Tak to odsere ta seriova spojka, par zoubku v prevodovce a nejakej ten homokloub křupne. A pokud ani to ne, tak to ve 160 někam pustis, pac z 200 to pri zpomalovani prestane presne ve 160 brzdit :)))))
o 09.10.2006, 08:35 | TUNER
Jéééé,zase spousta chytráků...
Přečti si tohle a budeš o něco chytřejší....

[ Link ]

[ Link ]
o 09.10.2006, 17:54 | out
tuner:proč chytráku? příjde mi to jako dobře míněný rady...
o 09.10.2006, 19:34 | Chadzi
Tuner :podívej se jaký tam mají v dílně vybavení a na kolik je asi tak celý to auto přišlo.......Myslím že pro člověka který o tom nic neví, není dobrá volba u někoho si tam nějak nechat namontovat turbo....
o 10.10.2006, 06:45 | TUNER
Samo že ne sám doma v garáži,ale když se s nima poradí,případně nechá udělat jednotku,tak nevidim problém proč by to nemělo vydržet.
Takový rady typu to nevydrží atd...to mě baví.
Já mam ve 130 motor z 1,8 T a většina lidí se ptá a říkají že se musí ukroutit poloosy. Vživotě s nima problém nebyl,jen s převodovkou.Ale to chce se trochu o to zajímat a ne jen bezhlavě psát to nevydrží...Záleží kolik se investuje do ůprav kolem atd,ne jen tam nacpat motor a hotovo.
;-)
o 10.10.2006, 08:04 | Reprák
no ja se tim zabyvam uz docela dlouho a rikam ze to je kravina. Vyjde te to pomalu na stejny prachy jak za oktavku 1.8T, pojede to hur, bude to hur brzdit a ma to horsi podvozek. Navic felicie neni zadny krasavec auto... proste ztraceny prachy.
o 10.10.2006, 11:29 | TUNER | Upraveno: 2006-10-10 11:32:13
ReprBoy :To s tebou souhlasim,vyjde to na pěknej ranec.Já když vidim co bych za to dneska mohl mít.....
Ale to nebyla jeho otázka.Kdo do takovýhle ůpravy jde,tak musí vědět že ho to nebude stát 10 tisíc za turbo a pak už jen jezdit.Chce to tomu obětovat dost věcí a zaměřit se ne jen na ten motor.... ;-)

Ještě mě napadlo že kluk ze stránek dává turbo do favorita.... [ Link ]
o 10.10.2006, 14:39 | Jakuza
myslim ze by mel lepsi dat tam jinej atmosferickej motor, protoze jestli z 1,6 turbo maji 150 koni, tak si muze koupit za 20tis 1.6 vtec motor 150 koni nebo nejakej motor 2.0 z celicy bo tak neco stejny penize, konstantni tah a neuvada to ve vysokych otackach. :o)
o 10.10.2006, 14:55 | Reprák
no jo ale aby to jelo ve 3000 jako turbo, tak by to musel bejt tak trilitr :P
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4492 sekund.