Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Podvozek na facko

o Navštíveno 790x o
o 08.10.2006, 23:11 | xxfavo
CHtěl jsem se zeptat jestli jste nekdo neupravoval podvozek na facko.A pokud jo tak by mě zajímalo jakým způsobem.Viděl jsem myslím komplet podvozek od HP,ale cena nějakých 10000.Jestli by jste neměli někdo nějakou levnější variantu.Díky Jirka

o 09.10.2006, 09:34 | Rustapha-659
Pošetři nějaký koňury a kup si HP (třeba i jetej) kdyby bylo hodně zle-HP dělal repasi výměnou tuším za cca 2,500-,což je naprostej veget a máš novej podvozek jak víno... Levnější varianta je pak jenom pružiny (stejně budou za 4k)a to už není řeč o podvozku...... jdi do HP a nebudeš litovat!
o 09.10.2006, 09:45 | JR
pruziny na facko za 2,5k
o 09.10.2006, 12:01 | z0diaC
JOM (pružiny) jsem někde viděl za 2k !
o 09.10.2006, 12:40 | T.O.M.A.S.
Jestli někde seženeš pružiny za 2k tak si k tomu kup tlumiče HP a pohoda. Já to tak mám vepředu Tlumiče HP a k tomu jsem sehnal rok starý pružiny tuším Eibach - jsou i trochu tvrdší než orig HP.
Vzadu pak mám sporting set HP.
o 09.10.2006, 16:06 | soda
jestli mohu doporucit, tak jedine komplet HP
je to sladeny do sebe tlumic+pruzina presne na typ auta co potrebujes, da se stim normalne, celkem jeste pohodlne jezdit :-) a navic za tu cenu ;-)
kdybys premyslel nad pruzinama za 4tis, tak kup radsi jetej HP a nech si ho pak zrepasovat
na kombinaci sportovni pruzina+seriovy tlumic radsi zapomen a to same plati dle meho nazoru i o pruzinach znacky JOM. navic kdyz koupis ty nejlevnejsi pruziny coz je JOM za 2tis tak poznas, jak se to bude na seriovych tlumicich chovat nestabilne a budes nucen koupit i tlumice, ktere stoji min cca 5tis sada (2kusy)(Koni)

snad ti to pomuze v rozhodovani
o 09.10.2006, 17:14 | xxfavo
Hmm tak poslední příspěvek mě utvrdil v tom,že asi zkušenosti s kombinaci sportovních pružin+seriový tlumič nejsou dobrý.Chtěl jsem najít levnější variantu,protože přece jen cena za HP je skoro polovina ceny auta.Tak proto zkouším hledat levnější variantu.
Pokud máte ještě někdo fačko a nějak přitvrzenej a sníženej podvozek tak ještě zkuste napsat.
o 11.10.2006, 19:54 | jarda
Hušek je dobrej, neřešil bych nic jinýho - teda pokud nechces rovnou sk. N, ¨válí se mi skoro novej doma teda taky od Huška na zakázku
o 13.10.2006, 10:18 | m.j.
mám na prodej HP sporting 3 roky starej, nechám za 4500,-
mail: o.g.m.j@click.cz
tel.: 603491253
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.