Navštíveno 716x

Caute...mam takovej dotaz...sice se blizi zima ale chci se zeptat jakou byste mi doporucili znacku pneumatik.
jde mi o jiz zminovany rozmer 195/45 14", jde to na 8mi palcovou sirku rafku a tak je ta guma na tom hoodne natahla, tak mi jde taky o nejakej ten ochrannej rantlicek aby tam byl....
a nebo, umi nekdo za dobry kacky? rad si necham poradit..diky.
Continentalky mívají tu ochranu, pokud se nepletu...
měl jsem je na víc kolech v tomto rozměru a spokojenost
Pirelli... jsou sice dražší, ale kvalitní...
nebo na zimu se osvědčily i Fuldy... ty vychází za dobrý peníze...
Continentaly nebrat! hrozný sračky... hučej, ustřelujou, prokluzujou...
tykeev pri tehle velikosti rafku a sirce gumy je ti ochrana skoro na nic! Jinak tu ochranu ma i barum nebo matador atd zalezi jen na tom jak nizke profil si vyberes ;-)
FD Ondra ale za to houby vydrzi z pirelli uz jsem definitivne fertig :-(
jinak ropaku jak jsem sliboval mas tu ty ceny
DUNLOP SP900 za 2921
FALKEN ZE512 za 1927
UNIROYAL RAINSPORT1 za 2155
YOKOHAMA A539 za 2822

10.10.2006, 09:42 |
Etien (M)
no... vzhledem k rozměru ráfku vs pneu je uplně jedno co tam dáš, protože to na zimu bude stejně na hovno...
ano, to vím, že tu ochranu mívá víc značek...
já jen konstatoval, že ze sad kol, které jsem tu v tomto rozměru měl jich ochranu ráfku měly většinou continentalky a vždy max. spokojenost
A539 na normalni jezdeni....
Toyo Proxes na blbnuti...
Continental jsou na tom podobne jako yokohamy, takze hodne dobre.
SP9000 me zklamaly
Kleenex: jak myslíš že hovno vydrží? Já jezdil léto na P5000 a vždycky mi vydržely dvě sezóny... Na Laguně máme P6ky... Na zimu budou taky... Nezdá se mi že by ubejvaly nějak přehnaně... Spíš jsem měl ten pocit u Continentalu, Barum a spol...
Ty zimní fuldy jsou taky hodně v klidu...
Je to taky dost o vhodný kombinaci guma - indexy - auto... je jasný že když se to nesladí, stojí to za hovno a jde to hned do kytek nebo to plave...
Ja mel jak P6 tak Energie a nic moc
Bravuris - dost tvrde ale docela potichu az do konce ne jak Bravura
ted uz druhou sezonu mam Matador MP a spokojene drzi prima ale zjizdijou se docela pomale a kdo me zna vy ze dostavaji dost na prdel :-)
ReproBoy: ty Toyo, me se libijou, chci je na leto.. jen jak sedi a jak dlouho vydrzi....?
jinak bych moh met nejak za 17set hankooky...??? tak NEVIM jak sou ńa tom
a co uniroyal rainsport??? ma nekdo zkusenosti?
Toyo jsou obecne zname jako lepidla na asfalt a taky tak umerne vypadne vzorek. Strasne mizej, ale sedej hezky.......
Toya mi zmizeli během 5000km..... na tipu 2.0ie ..a to se jezdilo jen ráno do práce odpoledne z práce + 2 sprinty na MV
jojo toya super na blazneni, ale hned mizej.
Doporucuju fakt yokohama A539, dobry i na mokru. Hankook je takova normalni guma, nic extra. Uniroyal rainsport jsou hodně tvrdý, takze min drzej, jsou super na mokrua obecne je radim mezi ty oblibenejsi gumy.
Nejlepsi zkusenosti mam se starejma dobrejma Dunlop SP2000, ted se dela 2020E a 2040E, ty maj siliku a lepsi konstrukci, jsou novejsi.vzorek porad stejnej.
Pirelli P6 me nak neoslovili...
Falkem ZE512 nic moc, sjizdej se dost a moc nedrzej, ani na mokru.