Navštíveno 1155x

10.10.2006, 20:58 |
m1tv zdravim v sobotu me stavěly poliši a prskal že nemam v zadnich svetlech odrazku musi tam bejt nebo ne ? diky

10.10.2006, 21:04 |
m1tv
pokud chceš jezdit legálně, musí... ve světlech nebo aspoň na nárazníku...

10.10.2006, 21:20 |
m1tv ok takže bud nacpu odrazku do toho čtverečku nebo nekam na naraznik kurna to je vymoženost :) a jak velky ma bejt nebo je to jedno?

10.10.2006, 21:20 |
Pagoš jj, musí, dej si do nárazníku decentní odrazky
m1tv: použij z nějaký větší limu... accord, mazda 6... ty mívaj takový ty proužky dole v nárazníku... myslím že to cpou i na novou rs ochcávku...
jinak seženeš snad akorát takový ty mega placky jak na tatru...
berou se, jako plnohodnotna nahrada, reflexni folie od 3M?
Lukaash: pokud na nich budeš mít E-mark tak jo... :-p ale dost o tom pochybuju...
skoda...o funkcnosti nepochybuju, ale s tim E mas asi pravdu :-(
ikdyz natisknout si Ecko na tu folii neni zas takovy problem ;-)
Lukaash: origo Ečko mám pocit že musí bejt nálisek... natištěný bude bít do očí, pokud ten policajt nebude uplně vypatlanej nebo slepej... myslím že v tu chvíli schůdnější provokace, nemít nic... ale je to vo hubu když ti to kiksne v noci někde...
ja sem si koupil v mototechne nejakou odrazku tvar vetsi bdelnik,riznul ji napul na dva mensi obdelnicky a hotovo..zatim nikdo nic nerikal,ani STK :-)

nojo, ale kam to napasovat na stříbrný auto :-/

dej to pod SPZ na ten plastove ramecek nebo misto oznaceni auta pod svetla
Pepíno_Honda: jak jsem psal o těch z nějaký ho sedanu... do nárazníku jsou už dělaný... hodit je do toho prolisu...
no pokud, tak jedině ve stylu 2. :-)
Pepino, ale až tam dáš lízátko, tak tam v tom prolisu nebudou zase vidět ...
pořeším odrazky až potom ;-)
kurňa, ale stejně ten sedan vypadá dobře ... a kóór v tý stříbrný.... já chcííí taky :-)
original MHW dava k bilejm svetlum zvlast odrazky. odrazky byt musi