Navštíveno 1193x

nakolik se da nacipovat 1.6??a za kolik ?a je to hodne znat kdyz je to nachipovany??
diky
auto bez turba a cipovat a obsah 1,6 co myslis ze ti ten cip prida 20koni na to zapomen dle meho nazoru vyhozene penize a vysledek opravdu minimalni...asi jsem te nepotesil ale pokud chces upravovat sel bych jinou cestou, ktera te bude stat jen a jen penize a nakonec stejne zjistis ze kdyz by si koupil jine a silnejsi auto udelal by si lepe :-)
Xenonman: hehe to už feldovi psalo hodne lidí a on ne a ne to pochopit :-))))))))
ja uz jsem to taky slysel ze kdyz nacipujou 1.6 tak to neni nic moc znat.Nevim to by chtel nekdo kdo to opravdu ma tu 1.6 nachipovanou aby to posoudil ale zase si rikam ze u slabyho auta je znat kazdej kun:-)
a proto ti to rikam a co si myslis ze je v tom za motor :-), jinak investice 20tis a 100ps, jo jasne udelal jsem par lidi na sprintech nejelo to spatne ale pak si koupim probecko za 50tis ma to 166ps v serii a nepotrebuji nic upravovat na to abych porazil feldu na sprintu :-)

U Felicie 1.6 šlo v čipu o to, že motory měly bezdůvodně dvoufázový omezovač už od 5.000 otáček na 1 válec a od 5500 na všechny, přitom výkonová křivka ještě měla rostoucí tendenci a po odstranění tohoto omezení motor točil ochotně 6000.
jinak uprava ktera je znat uz se to tu psalo hodnekrat ...
cip, vacka, uprava hlava, svody, sani, kat, sport flitr vyfuk a je to znat
ale ma to cenu do toho davat 25-30tis ??? a pak ti to nidko nezaplati ver mi to je zkusenost....

15.10.2006, 11:26 |
mourl Cimbu hlavně odstraní díru v plynu..tzn přidáč plyn a nic se neděje (než si to jednotka spočítá) a pak teprve přidá.Na Fábii 1.4MPI je ten čip znát...motor se nechá líp vytáčet o malinko víc táhne a ta díra v plynu je o hodně měnší.Takže čip ano.Ale zvážit jestli se to vyplatí...Jinak jsem jel v Probe 2.5 bez uprav a hee...byl jsem vysmátej jak to jede.

15.10.2006, 12:12 |
jarda ten čip poznáš...tak dva dny..jako zlepšení reakce na plyn a jak psal RB jde točit výš (stejně je ta křivka plochá :-( ), v kombinaci s dalšími úpravami to samozřejmě posun je; jinak si připrav okolo 20 ti t. jak ti už kluci psali (samotný čip přidá možná statistickou chybu měření a rozhodně ne 5kw)

15.10.2006, 14:32 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2006-10-16 11:21:36
felda166 :myslím,že Kapka má pickup 1,6 - ten by ti mohl říct jestli to jede,nebo ne.. :o) ale nebude to jenom o čipu(tipuju,že tam bude fíturovat ještě nějaká vačka..)
ale např.tohle vyzerá jedoucně :o)
[ Link ]

15.10.2006, 14:43 |
Shr3k

16.10.2006, 22:01 |
Kapka (M) | Upraveno: 2006-10-16 22:03:47
2 Rustapha: jojo..mame Pick-Up 1.6....no tech uprav je tam malinko vice...vacky,upravena hlava,cip-MotorExel,prime sani KN,vyfuk z okruhoveho Pick-Up, olejovy chladic,vetsi vodni chladic s vrtuli z 1.9D atd atd...predni vetrane kotouce z FelicieKitCar,zadni kotoucova naprava,kompletni podvozek HP Sporting,vzpera mezi tlimici,unibaly,Recaro sedacka,3-bod pas,xenony, atd atd...proste malej rychlej nakladacek...

dle me cimbu neni nic extra. co se tyka HW uprav, všechno maj jako subdodávku a co se týka chip tuningu, jsou to nalejvači. defacto nemaj ani dílnu.
a to maj jako sluzebaka koupelen nebo to je jinej ?

17.10.2006, 22:52 |
Kapka (M)
jojo....obycejny služebacek...na vozeni dlazdicek optimalni...ted v nedeli ho braska zase trosku potrapi na okruhu v Moste na zavodnich slikach....tak se tešte :-)))
Kapka:uložení Uniball? notěprsk.. :oD to jsem netušil,že je to až takhle divoká motokára....to bude svezeníčko :o) krásnej Pickup
Já se snad kvůli tomu pojedu mrknout do Mostu... hehhh :o)
ja se taky jedu mrknout na okruh ale nezavodim precejen mam obojzivelnyho fiata a nechci odjet bez motoru :-)))
Já bych šel jedině do Cimbu. Kamarádi to měli a byli spokojení. Navic to neni čip stylu za 5 minut nahráno. To auto ti celý vyladěj správně...
Neni to teda za 4500, ale zato to udělaj pořádně a nebudeš mít žádný další starosti. A jde dolů spotřeba, ale to asi každej ví...
jak se ladí celý auto spravně, kdyz prijedes na chip?
Ne jako celý auto. Ale nedělej to tak,že přijedeš a za 5 minut jedeš domů. Cimbu tam dá čip a pak celej motor seříděj. Třebe, když si necháš čipnout dehta, tak po nějakzm čipu to kouří jako svině. Cimbu se to pak snaží udělat tak, že se snaží udělat co nejmenší kouřivost,atd.
no, předpokládám, že chceš říct, že dělají individuální nastavení a ne že mají připravený jeden soft, kterej tam hoděj a čau...
že?
Jasně, přesně tak. Nějak jsem se nemoh vyjádřit :-) Kamarád si nechal dělat jeden čip narychlo a celej motor se mu začal srát. Tohle je věc, do který to chce zainvestovat...