Navštíveno 1655x

Tak kdo mi pomůže s návrhama jak upravit zadek? :-) zatím mám představu do budoucna zahladit nebo predelat zadni naraznik, a premejslim co s kridlem :-) ...pripadne kdyby se nekdo hooodne nudil tak bych se nezlobil za nejaky pokus o VT

takhle to vypada v realite....

predek vypada v tomto duchu

...

15.10.2006, 12:33 |
Tichy sorry,ale ty svetla jsou desny :o((( zlata serie...
jinak kridlo dolu
rad si necham poradit.... ale uz jsem videl i horsi svetla :-) a na octu nejak moc hezky ani nedelaj bohuzel :( cire ala lexus style ma kazdej,... pak jedine svetla z VW PASSATA
svetla? klasika facelift a nic bych neresil...
clovece tebe bych chtel mit doma, cokoliv s autem delas, potrebujes tady posvetit, poradit...

15.10.2006, 13:07 |
Tichy ty svetla jako Luke_288
ja mam svoje plany...ale ptam se na nazory :))) a treba nekoho napadne neco lepsiho nez mam v planu ja...proste inspiraci nabrat vsude kde se da, a pak se pustit do prace
Luke_288: Treba nema nejaky super napady a vi to, tak se radeji poradi s ostatnima nez aby to doprasil.
Svetla bych dal Passat nebo facelict a pak uvidis co a jak, tyhle se mi opravdu nelibi.
napady svoje mam, ale proc si nenechat poradit kdyz je ta moznost.... ale nebudem resit jestli mam nebo nemam napady... protoze to co me napada by vyslo na silene prachy :-)
kridlo dolu, jiny svetla, dal bych z pasika, a hlavne ty kliky do barvy a sundat samolepky
nektere fotky jsou stare, nektere mene....kliky v laku budou, samolepky nejsou
vyhoď křídlo a nech si srovnat ten duplex... každá koncovka ti trčí jinak... teda pokud to nedělaj fotky...

15.10.2006, 14:27 |
Shr3k SPEEDY t.c.t.:
1) Nárazník uprav aby ti, designově ladil s předním (však vidíš jaké jsou na bocích rozdíly ne - myslím tu linii, která ti začíná vpředu), prahy to samé. Spodní část zadního nárazníku by měla být víc zaoblenější - zhruba od linie toho nástavce šikmo dopředu, což oktávce zeštíhlí tu tlustou prdel.
2) Vyhoď ten stříbrný tahokov a nalakuj ho načerno nebo do barvy - podle výsledku v Photoshopu. Nebo spíš použij už lakovaný resp. mořený. Nebo Elis Plast teď začal lisovat plastové mřížky, které vypadají úplně jako ty na autech z výroby. Na tmavém autě nebo na autě s obyčejným lakem ta stříbrná vypadá podivně - levně.
3) Koncovka by stačila taky jedna větší, kulatá, krátká a ostře zaříznutá, podívej třeba na Dana Julínka.
4) Zadní světla bych řešil nakonec, jestli kdoví vůbec, tato nejsou extra šeredná a alespoň se trochu odlišují od zbytku, co tu jezdí.

15.10.2006, 14:28 |
Shr3k Samozřejmě křídlo pryč.

15.10.2006, 14:32 |
Shr3k Když už světla z Passata 3BG, tak ať to alespoň trochu vypadá.

a to se vyplati ta prace s predelavanim, aby ty svetla s passata pasovaly na octu?

15.10.2006, 14:45 |
Shr3k Luke_288: Taky si myslím, že je to zbytečné...
prave, hlavne faceliftovy svetla jsou tisickrat hezci. cpat passatacky svetla na oktu bylo dobry, kdyz to mozna zacinalo...
i kdyz okty moc nemusim, tak se me to libi tak, jak to mas. tecka :-)

16.10.2006, 07:23 |
MiraF ...tak znova,ale budu se opakovat:
křídlo pryč,bílý zadní lampy,lištu ze zadního nárazníku pryč
pravda, ty listy jsem si nevsim, mas ji jenom na zadku a to vypada divne kdyz na to tak koukam
kde se daj sehnat ty bile, uz jsem na ne koukal

16.10.2006, 12:30 |
kasko SPEEDY t.c.t. : a co říkáš na takovouhle prdelku? :D

ma to neco do sebe, a nebyl bych proti takovemu hladkemu narazniku a pak by se videlo co dal s kridlem......

16.10.2006, 12:44 |
kasko tak do sebe to určitě něco má, ale musíš tomu podřídit zbytek auta. Právě nevím, jak by to vypadalo jako celek na tvém autě s kombinací s předním nárazníkem. Chce to zkoušet, zkoušet, a zase zkoušet.
je to jen narychlo takze nehledejte mouchy... ale takhle by se mi to celkem i libilo
sice to není octa.. ale taky mám podobnej tvar jako fabi nademnou:o)

jinka co se týče podobnosti aut a zadních partií, tak je tomu blíž předchůdkyně audinky :o))
takže také pro inspiraci:o)

17.10.2006, 09:57 |
kasko hezké prdelky :D

17.10.2006, 11:29 |
Pinky asi bych jen zahladil ty spary v narazniku a tu lištu a nechal bych to tak jak to je,je to pěkný