Navštíveno 1795x

Jaky kola by se hodily predstava jsou 15" jako origo plechy chci s tim autickem jezdit a ne mit z toho prkeny zada

Timo : ja s tim chci jezdit od toho jsou auta. Ne abych kazdy 3 mesice menil cepy a ramena :o)))
16" je ještě schůdný- v berouně je barča v modrý metle a na 17 " pětipaprskovejch chromech.. takže tady na tu barvu možná něco podobnýho

15.10.2006, 21:19 |
Pagoš Zelenou báru jsem ještě neviděl :-)
kola delaj auto, ale podle me tohle auto bude na jakychkoliv kolech porad desne hnusny.....
myslim ze tady bych sel hlavne po necem tmavsim, a necpal na to nic chrom nebo lestenyho.
Gunmetal, nebo nejakou sedivou.....
H-Honza: to je vec nazoru jestli hnusny nebo hezky
Pagos : no zelenejch je hafo tohle je LE jen 5000ks
no a co kdybynekdo zkusil nejakej VT pro predstavu vubec netusim co na to mam nacpat
8x15 powertechy 195/50R15 pneu ET35 4x100 + srouby s plovouci hlavou, bude to siroky a pohodlny, ty powertechy bych nastrikal na titanovou metlu.
ahoj tohle je vcelku pěknej program, kde si zkoušíš kola na své káře, sice je ta barcheta červená,ale pro představu by to mohlo stačit:o))
[ Link ]
machča: na tohle? nech tam plechy a vystřel to dál... :-)

16.10.2006, 14:25 |
Katy dala bych nejake paprskace vyrazne..
je to takove "jemne" auto a nejaky limce bych tam nervala
vam se Barcheta nelibi? me jo ... i kdyz v zeleny nevim no.
H-Honza: :o)
Jinac souhlasim. Paprsky by tomu mohly sluset.

16.10.2006, 18:45 |
Machča | Upraveno: 2006-10-16 18:48:09
hele nechte moji zelenou nezelenou a nejaky reci abych to prodal na ty neslysim navic me se to v kombinaci s tou kremovou strechou libi :o)))

jo vypada to jako luxusni otevrenej......
obojzivelnik.....
:O//

16.10.2006, 21:46 |
d3DEk Já bych dal více paprků!
2 ReproBoy: co to jsou srouby s plovouci hlavou?
tak abych jen neremcal........
tohle je muj favorit co se designu kol tyce, nic vyraznyho, ale jednoduchy a pekny....

a nebo pak neco barevne sladenyho

jednoznačně ta první barchetka,a je strašně znát že je snížená, to auto pak úplně jinak vypadá.. navíc ta červená ji moc sluší...
asi jsem moc jednostrannej, ale proste ta barva je fakt debilni, at to je jakakoliv edice.... takze bych proste volil neco takovyho:

17.10.2006, 10:47 |
Katy 17/10/2006 07:50 H-Honza - tahle fotka a podoba by se mi libila.
7:49 cervena fakt mazeeec..
ja kdybych mohl jezdit jenom ve dvou, tak si koupim barchettu a hardtop...
ze bych utahl koni a koupil HR :-))
H-Honza ty posledni kola jsou luxusni
me se ta moje barva libi a abych daval jinej celolak a udelal s toho pro budouciho moznyho kupce corku tak to fakt nehodlam
Machča: se nediv tý reakci... vždyť to vypadá skoro jak kýblvágn z druhý světový :-D ještě v tý zelený... :-)))))))))
btw. ještě sis mě pořád nedal do visible ty zmetku!!!! asi dostaneš po tlamě :-))))

17.10.2006, 19:34 |
Machča | Upraveno: 2006-10-17 19:35:49
shit refresh
Ondra : ja nemam ICQ :-)) A jak myslis ale ta barva ma hodne daleko do nejakyho vojenskyho odstinu a neprud nebo si budu stezovat jinde :-))))))
kýblvágn :-))))))))))))))
kurna aby se to zase nejak nezvrhlo
Machča: kde si chceš stěžovat? :)))) Jj, omlouvám se, kýbl neměl lesklou barvu... :)))))))))))))))))
ja ty klicky proste zeru ! :-)