Navštíveno 1342x

divný hnusný ..........
předek libovej jak bugatti zadek řízly asi z 613ky ............

16.10.2006, 21:14 |
Nepér až na zadní světla dobrý...
cely je to super mysli, na to ze to je 16 let starej koncept, kdysi jsem videl na vlastni oci a moc se mi to libilo, co se designu kastle tyce.
mít to RS-ko kastli jako tohle a jinou převodovku tak se taky rozjede na mnohem víc............................
každopádně dát za takovejhle pahnus ala 613 nějakejch 2,7 mega (jestly to myslej vážně) může dát jen naprostej idiot...... jen proto aby měl v uvozovkách "český" a v uvozovkách "rychlý" auto. ....... za tu cenu mít radší EVO . . . lambo, porsche , audi S , BMW M ......
ale přece jen cena byla stanovena "kdysi" tak jí daj snad tak za mega :) i když radši EVO :)
tohle přeci není o kačkách...tohle byla něco jako výzva, Tatry 613 nebyly nidky ryze sportovní auta a tohleje 16 let starý... kde byla octavia RS před 16 lety? v tu doby tady kraloval 1,6 žigulík ( to byla na tu dobu raketa! ) jinak škody 105, wartburgy, trabanty atd.. polské fiaty.....
Tohle přeci nejde srovnávat...
asi tak, srovnavas nesrovnatelny.
Kde bylo EVO pred 16nacti lety?? ........ he he he........
přesně tak.... nemůžete s autem z roku 2006 srovnávat unikát, který se podařilo postavit v roce 1991 za podmínek, jaké předtím byly... a s prostředky, jaké měl pan Král k dispozici
Václav Král prostě uměl! Souhlas s ZRALOK, H-Honza, tykeev..... Při možnostech, co tenkrát měl je to petelice neuvěřitelná. Nádhera.
moc se mi líbí až na ten neskutečně nedodělanej vnitřek ...
víc než todle mě zaujal asi před 2-3 roky recence v Tuning magazinu,kde ukazovaly jednoho chlapíka,co si sám doma vytvořil auto. Jmenovalo se to GRAFIT a celé to vyprávění bylo jak z jinýho světa - kluk se na vojně rozhod postavit supersport,tak začal kreslit skicy,v malé garáži pak pomalu začal dělat na podvozku,karoserii odléval na betonovém kopytu! atd. nejdrsnější bylo když mu ho nechtěli homologovat a on kvůli tomu musel předělat zadní část aby vypadala jako Tatra. Toho člověka bych chtěl potkat protože postavil nádherné auto v neskutečných podmínkách.......
lepší jsem fakt nenašel :-(

nadherny auto, jen jsem myslel ze se jich vyrobilo vic (myslim MTX)...
jako prcek jsem ji mel na kvarteto kartach :-)

17.10.2006, 17:07 |
Honza2.016v | Upraveno: 2006-10-17 17:09:29
grafita mám cca 15km od baráku - doufám... navíc tahle fotka už není aktual jako některý optický prvky a barva...jo navíc je focená u nás na v tý době úplně domrdaný silnici ze zelenýho háje.což se divim, že ji zvolily k nafocení za jízdy....
U-geen a možná nejen on ví jak to tam vypalo..
jinak k tatře MTX.. parádní auto s pěkně čistou a uhlazenou katslí bez žádnejch výstřelků- určitě by šlo časem vylepšovat (jako zmíněnej grafit..) protože v tý době se stavělo z toho co bylo a tak myslím že budíky ,kliky atd by časem šli obměnit..kdyby se to maloseriově vyrábělo...porovnejte např.: interiér diabla který tuším vzniklo v podobný době a taky není nic moc..ale časem doznal změn k lepšímu
škoda zabitýho výrobního programu osobních aut Tatra....možná by byly zajímavý auta sice třeba trochu luxusní,nebo exluzivnější...ale možná by o ně byl zájem-přeci jen dřív ve světě měla díky pánům Hanzelkovi a Zikmundovi dobrý jméno- a vemte si návrat jinejch automobilek (bugatti, spyker atd..) bohužel jsme v čechách...:(
Já si myslim, že s našim státem je to v prdeli. Vždyť ta Tatra nám už skoro ani nepatří. Náš stát rozprodal všechno, co stálo za to. Například, kdzž se prodala Škodovka. V Mladý Boleslavy chtěli přece dávat do Fabie RS 3,0 benzín, ale skopčáci to zakázali, protože by to byla velká konkurence pro Golfa R 32. Už jsme přišli o takovejch aut............

19.10.2006, 07:13 |
Boris Honza2.016V ........ POTVRZUJI ; )

20.10.2006, 14:45 |
caras k tomu grafitu.......... v dnešní době to už asi nepujde že udělat nějaké auto dle sebe jako ten borec toho grafitu že??? nebo kde nějaké info????o stavbě vozů....sh motor svoje auta dělají, kaipan taky tož to musí nějak jít ne???
Honza2.016v: jj, i o tom Grafitu sem slysel :-) btw tan nova silnice je super, snad to vydrzi...