Navštíveno 1019x

Poraďte mi, jak je nejlepší spáchat palubku z laminátu. Myslel jsem, že na originální nastříkám montážku. Z ní si vybrousim tvar jakej budu chtít a pak to potáhnu laminátem. Nemáte někdo nějaké zkušenosti... Dík
jde to... ale bacha aby se ti nezkroutila... chce to trochu praxe s laminováním...
a pryskyrice ti penu rozpusti takze neco na ni bud krepovky nebo nejakej tmel apod
S laminovámím zkušenosti mám docela velký. Dělám to už asi 3 roky. Určitě pryskyřice rozpustí i montážku? Vim, že rozpustí polystyren, ale montážku? Viděj jsem, jak se dělá nárazník a tvar si vyrobili z montážky a na to hned laminát...

18.10.2006, 11:27 |
choze všechno je to odvislé od toho jak chceš aby to vypadalo...
mám vyzkoušeno že laminát montážku nerozpustí, jen se do ní trochu nasákne, používám nejčastěji lamit 109
to je pravda, no nicmene deformuje puvodni pripraveny tvar a nechas na tom prsty pri brouseni

18.10.2006, 12:23 |
houdas | Upraveno: 2006-10-18 12:23:52
jinak mam dobry zkusenosti s pryskyrici od havel-composites.com
a hlavne bych pouzival na palubku rohoz s nejakou mensi gramazi aby se ti pekne tvarovala misto tkaniny
To, že se ubrousim vim. Ale z jinýho auta tam dávat nechci a do tuning cupu to budou dobrý body. Na to broušení se fkt netěšim. Letos jsem dělal kamarádovy do Felicie tapecy kompletně z laminátu i s kroužky na repro a proklínal jsem to :-)
Jé to pěkná pakárna, ale výsledek pak stojí za to...
jj,jako houdas,souhlasím s ním.....
A už jste někdo páchal palubku z lamina? Je ten nápad s tou montážkou dobrej? Budu dělat palubku do škodovky. Neni to nějaká dráhá palubka, tak, když se něco zjebe,mě to tak trápit nebude. Ale jestli s tim máte už někdo zkušenosti, tak poraďte čeho se vyvarovat. Mám za sebou už asi 8 nárazníků a taky jedny tapecy, tak to snad zvládnu. Dík
Mladas: Borin ma peknou palubku z laminatu v Rapidu, ale asi ti moc neporadi...
[ Link ]
To je ten červenej Rapid? Má taky z lamina doorboory? Koukal jsem na něj. Neni to špatný. Jen, že má vidět vše pod palubkou. To bych zakryl...