Navštíveno 1729x

Ahoj tuneři před 2 měsícema jsem si koupil toto ale momentálně jsem narazil na kup s vysraným motorem a odjezdil jsem s ním téměř 1000 km ale než dojezdil tak to taha brutálně na 4. př stupen jsem to vytáhl na max 190km/h!ted jenom musím sehnat kliku dostala někde prdu a normálně se ohla až jsem čuměl:-) Chci jen slyšet vaše názory na vzhled a výkon, celkově nějaký stránky, kde bych získal další informace! mám tam sedačky z 2.0 16V clia aty jsou fakt hustý a za nic bych je nevyměnil!díky za Vaše názory!

20.10.2006, 20:13 |
m1tv ?? nechapu co chceš k tomu řict?
seriovka:) ale auto dobrý:)....co jako chceš kliku? bo co

20.10.2006, 20:31 |
Lefi Vyměnil bych sedačky :D
mno jestli se Vám líbí a co by jste na tom změnily apod, nechám si poradit!sedačky jsou z toho 2.0 original Williams!potřebuju klikovou hřídel do motoru!
no, já bych změnil klikovku ;)
co to je za kola?
to Oranger: :-)))), značku nevím ale jsou dost lehký a ten co mi to auto prodával tak říkal že to jsou z Williamse!tak nevím to bych ti kecal
Co takhle třeba použít interpunkci? Blbě se to čte.
interpunkce?? To je to jak Ti pichaj jehly do tela a pomaha to od bolesti woe....
boze..........
H-Honza :) mazec :)))))))))))
H-Honza : :oDDDD jehly............
to je hustý my se tady bavíme o autech a nekdo sem hodí nějakou interpunkci:-))))

21.10.2006, 14:57 |
jarda H-Honza: ty seš přece střevo, interpunkce je snad potrat ne :o)
jarda: ne, to je interpolace

21.10.2006, 19:35 |
tesil Po oprave tomu autu davam max. mesic.
To Tešil: hm dobrý utěšení a proč si myslíš že měsíc??

22.10.2006, 09:26 |
tesil Tesil, ne tešil. Jinak to nemelo byt uteseni, ale hola skutecnost. Ale neboj, vina nebude na strane auta...
To Tesil: aha tak ty když si dovezeš nové auto tak nezkusíš co to vydrží a jak max si s tím můžeš dovolit apod jo??tak to pěkně kecáš právě ty co takhle povídají tak auta nejvíce kurní to znám z mnoha případů anebo závidíš že namáš auto s takovým výkonem atak to kritizuješ a ještě s ním vyjedeš jednou za rok:-)))))))
Unihero:No ja tomu autu davam taky od opravy tak max měsíc...Ale jako auto super ;-) Tak bud opatrnej a užij si ten mesic ve zdraví ;-)

22.10.2006, 13:34 |
tesil Unihero: Tak vykon ti opravdu nezavidim, sam mam scorpio cosworth 2.9 24V 207PS. jezdim skoro kazdy den a jeste jsem nic nez.urvil. Vim, co si k autu muzu dovolit a co ne. Takze zavist v tom chlapce neni. Jen mi stacilo procist tuto diskuzi.
Hlavně nesmí člověk propadat kompresi... :o)

24.10.2006, 10:41 |
mira0026 | Upraveno: 2006-10-24 10:46:53
Unihero: chces vedet co te ceka?
1) kazdorocni vymena lozisek u kol
2) problemy s elektrikou, velke - je to francouz
3) bude s nejvetsi pravdepodobnosti trochu zrat olej, ale ukazatel funguje takze staci mit v zaloze zbytek na doliti.
4) zkontroluj spojkovy lanko
5) kecal ti origo rafky vypadaj takhle

Spojkový lanka si raději kup nějaký do zásoby a voz je s sebou.
to mira0026 tak asi kecal mno, mě to bylo taky divný že jsem je na netu nikde nenašel!a ty by jsi věděl takhle o nějakejch stránkách o cliích?já nemůžu téměř na nic narazit!mě se teda osobně tyhle originály moc nelíbí!díky moc

24.10.2006, 17:49 |
koren no zas zak hrozny to s tema problemama neni,aspon ne tak jak to vypada takhle napsany
jinak mirous jeste zapomnel na podivne se chovajici kapalinu k servu:-)
jo tak ten problém mám, když zatáčím tak ubyde kapalina a pak srovnám kola a je zase hladina zpět a dělá to hroznej bordel!a ještě mi blbne ABS někdy funguje a někdy ne!

25.10.2006, 12:49 |
koren jooo,abs bylo zapomenuto.tak to rovnou vypni,stejne je k ho.nu
ahoj tak už jsem nechal přebrousit kliku a vyšlo mě to na 2500 i se šálama takže v poho a teď jen doufám jak to dlouho vydrží!kolik km by se to mělo tak přibližně zajíždět??díky moc za odpovědi!jo a kdyby jste někdo potřebpval nechat přebrousit kliku tak mě můžete kontaktovat a mohl bych Vám to zařídit!přebrus celé kliky mě vyšel na 1040kč takž když to tak vemete tak téměř za darmo!
myslim, že ten měsíc i jo:-)
[ Link ] [ Link ] [ Link ] jinak jak pravil koren a na autu bych nic moc nemenil, je nastaveny tak aby fungovalo co nejlip, teda aspon 2,0.
tak jsme otevřeli motor už a je tam oprava na 30000kč takže si to asi hodím, propuštějí ventily, těsnení pod hlavou bylo silikonem:-)), klady na ventily a rozvody v piči, všechny gufera, a hlavně pístní kroužky se stíracíma:-)--víte co se říká motor jde před smrtí vždycky nejlépe:-(
se nediv, když sis koupil francouze, že jde do kytek....