Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > 15" na feldu?

o Navštíveno 767x o
o 24.10.2006, 21:52 | yethy
Ahoj!
Kamos by potreboval vedet,jestli je nejaky zpusob,jak dostat legalne 15" elektrony na felicii. Da se to nejak? Mate nekdo nake zkusenosti? Myslim, ze by to mohlo jit pokud bude mit ty kola nove, pak je k nim naky papir pro zapsani do TP,nebo uz to tak neni?Jinak by mu pomohly i postrehy jaka sirka rafku a ET by tam vlezlo bez uprav lemu (pokud to vubec jde...) Diky!

o 25.10.2006, 06:16 | Petura
hledej, search, suche ......
tohle téma tu je snad každý týden, samozřejmě že to jde a je tu i dost lidí, kteří tu změnu mají provedenou. l

www.alcar.cz
o 25.10.2006, 09:08 | tommas
Ja to zapsany v technicaku nemam, jezdim do ciziny pravidelne a zatim zadny kecy. Hlidka me zastavila jednou, rekli, ze mam hezky kola a to bylo vse.
Ale strach trochu mam.
o 27.11.2006, 20:09 | rosta.felicia
já to v techničáku mám a dělal jsem to přes alcar
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.