Navštíveno 871x

nejaký dobry mužik mi xel ukradnuť elektony a mi zničil bezpečnostnu šrubu na elektorne...
nevie niekto ako by som to dal dole????
nabouchat orech z gola sady, nebo zkusit na to neco navarit a povolit, je vic zpusobu a zalezi na kolech, jak maji zapusteny srouby
Ja mel na oktavce pojistny sroub ve forme tisici hranu a kdyz mati nekdo menil kolo kdyz pichla tak ji to strhl a podarilo se mi to tak ze jsem ten protikus namlatil kladivem do toho pojistneho sroubu a nakonec se mi to podarilo povolit.Samozrejme jsem musel koupit vsechny 4novy. Asi zalezi jaky mas pojistny srouby.
nejde to sundat cele i z kotoucem nebo bubnem taky sem to tak sundal
no ja budem tak či tak kupovať nove šruby....
ale ja mam take že su clele okruhel a su v nich navrtane 3 dierky..a tie dierky su zničene... som rozmyšlal že tam nabijem tisic hran +nejaké extra lepidlo na železo. a tak to vyndam.... čo vy nato?
a zo zvaranim to asik nieje moc dobre lebo šrubu mam zapustenu celu v kolese a elektron by sa zvaranim mohol poškodiť....lebo elektron a obrovske telplo - niesu dobry kamarati
jen to nabouchej žádné lepidlo...
no už je to vonku:)
ta naša spoločnosť.... som bol vo VW gene... a povedali že jedine si to dam urobiť na objednavku, teda za 1500sk + nejaká robota alebo čo, no ale nezaručuju že elektron bude ok... thak to ma tak nasralo.. behal som po celom meste po špecializovaných servisoch a nikde mi nevedeli pomôcť... až som si spomenul na jeden servis ... taky domaci servis.. prišiel som pozreli doniesly si T kluč´, kladivo... najprv buchali po šrube ktora sa dava do kolesa.. a tak to tam dali aj s T klučom .. 3 chalani sa do toho zapreli a poriadne zatočili a šruba bola von :))))))
a stalo ma to 100sk :))))))))))))))
asi meli svoje zkusenosti s prodejem pouzitych alu kol :-))