Navštíveno 685x

30.10.2006, 10:49 |
bobes Ahoj mam prozbu rozebíráse to možná často ale poradte ted,Můj problém zpočívá v tom že moje auto je čumákem na horu poněvač je v zadu v kufru 80 kg muziky a přez zimu se chystam dat novej podvozek.Mezi přednim kolem a blatnikem je 5 cm díra a na zadku tak 2 cm díra chtěl jsem to řešit tak že koupim -30 mm pružiny padne mi trošku předek a i zadek ale na zadek dam distanční kit +15 mm a pak dorazy.Jenže ted se mi namanuly jen přední pružiny -40 mm a tak jsem přemýšlel že je dam na předek a dorazy prědek i zadek.Otázka první vydají ty pružiny na seriovvý tlumiče a druha ušetřim pomale 5000 kč. Jo a auto není nejakej zavodak jezdim tak do kila nekdy se svezu kolem dvou kil jak by se to chovalo,takovy sváteční auto?Díkec za příspěvky
sem to musel precist 3x nez jsme pochopil co chces
nejlepsi je koupit stelovaci podvozek a je po problemu, upravis si to jak potrebujes

30.10.2006, 10:58 |
Smrada (M)
Je to sice drazsi varianta, ale jako Kral. Navic bude podvozek komplet lepsi nez jen pruziny. Dalsi veci je, ze dorazy dle meho muzou zmenit jizdni vlastnosti v nejakych "prohupech"