Navštíveno 1867x

Kdo umi a za kolik? sever cech.
ps: limce jsou uz lestene, ale chtelo by to vylestit cele, jsou v dobrem stavu...takze oprava netreba

06.11.2006, 07:30 |
MiraF ..chtělo by to detail kola!
to Speedy: promysli spíš jestli by to nechtělo jiný kola,design celého auta se koněčně dostává na takovou pěknou decentku,ale ty kola spíš sedí k nějakýmu zběsilýmu designu

06.11.2006, 09:10 |
Tichy jako H.E.R.O. radsi prodat a koupit jiny!!

06.11.2006, 10:48 |
FBS jako kral007

06.11.2006, 11:00 |
Satas To je fotka v Teplicích pod mostem u zimáku nebo u starýho koupaliště zámecký zahrady???Jo vzpomínky na rodné město -)))

06.11.2006, 11:02 |
Satas Jinak tend detail by to chtělo fakt.
Chtělo by to 18-ky bez límce nebo s hodně malym límcem...
Jen můj názor...
Taky bych tam dal nějaký decentnější kola...

06.11.2006, 11:47 |
clown jako Luke_288
jj rozhodne jiny kola....
kdyz ja si nemuzu pomoct ale me se tyhle kola libej, ale hlavni duvod proc je mam byla dobra koupe, za ty penize bych mel normalni 15" a muj sen byl vzdycky limec, ale uvidime trebas pristi sezonu ;) nebo az prespristi... kazdopadne prelestit by nemusel byt takovej problem, ale nevim jak se ceny vubec pohybujou....
Satas: je to u te zamecke pod dalnici....pod tim mostem.

06.11.2006, 12:01 |
JR uz sem to psal nekolikrat ... tyhle kola na me pusobej dojmem, ze jsou umelohmotny ..... urcite vymenit ..... dat tam treba 18" origo RS, tak je to bez chyby
tak zmena, kola dobry, limec parada, ale vymen auto, nehodi se k nim :-)))
no vida to me nenapadlo.... ale nedostal jsem odpoved ...cena toho lesteni.... pohybuje se v kolika tisicich? (radove...)
pocitej neco kolem 10.000 za lesteni
to JR: origo RS jsou jen 17´´, ne?
kamarád si bude nechávat leštit kola někdy teď. ceny jsou podle složitosti kol. počítej 8 - 10 tisíc...
no tak tim padem je po starostech - 10 za to nedam :-)

06.11.2006, 14:09 |
Tichy cely kola kolem 10tis..takze jestli jsou uz limce vylesteny tak bych to videl kolem 7tis..
za takovy penize uz muzes tyhle prodat tech cca 8tis pridat a mas paradni kola..
noo nez to nechat lestit, tak neco prihod a kup na to nejaky "kompatibilni kola"
SPEEDY t.c.t. - ty kla co mas rozhodne nemaji lesteny limec. To je takovej reklamni kec - to je jen jemne soustruzenej hlinik s bezbarvym lakem. Lestenej limec vypada trochu jinak. Za 2500 ti udelam ty 4 limce. www.lestenikol.cz
Ale jinak souhlas s ostatnima - jiny kola by tomu autu pomohli. Jako rika JR- --RS-ka dej :))
dej RS kola, tech 10tis co bys dal za lesteni vem, pres zimu prodej tyhle, neco mozna pridas a mas je
za svetla to je fakt leskly, z dalky to vypada jak chrom ale je pravda ze to vylestene uplne neni...spis jak rika rencek.
a navíc by mě zajímalo, kdo by ti ty kola vyleštil - ty imitace šroubů myslím, že jsou konkrétně u těhle kol součástí odlitku - tzn. že je nelze vyndat. A i kdyby se ti do toho někdo poustil tak co s plastovejma pukličkama?
ty sroubky tam jsmou nacvakane.... nejdou to tak uplne imitace, a nebo vlatne jsou ale da se s nima hybat.
plastove poklicky resit nemusim, kdyz je nakonec cena mimo rozpocet, musely by se striknout tim chrom sprejem asi
tak to je zajímavý. Už jsem viděl přesně tyhle kola ve verzi kde ty "šroubky" byly součástí odlitku.
ja jsem je tam natloukal asi hodinu jeden po jednom...tak to vim :-) aspon to nevypada z blizka uplne jako "imitation" :)
cože? to se delaj tyhle kola a k nim dostanes nacvakavaci srouby?