Navštíveno 998x

07.11.2006, 18:21 |
jarda Hoj, nemáte tip, kdo by zodpovědně spáchal svody + střední díl na feldu 1.6 ....zadek nejspíš zůstane soieta, aby se aspoň něčím daly kecávat benga...
Něco jsem vidělu Kramáře z Boleslavi, ale netuším cenu a nezbytně bych asi netrval na celonerezu (i když by nerez měl přednost)
Díkes za tipy
Jarda
Vim, ale jsou to východní čechy a je potřeba tam být s autem pokud neni popdle čeho to udělat.

11.11.2006, 18:32 |
jarda to by neva, počítám, že auto někde pár dní zůstane a odjet bych s tím z Prahy asi musel (u M Excel by vyšel vejfal dost přes 20)
Kdyžtak dej vědět a dám ti kontakt.
Počítej za ten střední díl jak to mám já tak cca 3000 a svody kolem 7000, ale nechci kecat to je na domluvě. Každopádně ta cesta by se ti vyplatila:-))

11.11.2006, 21:08 |
jarda bezva zejtra ti brnku ok?
Kramář-komplet výfuk včetně svodů na 1,6- 16000Kč

13.11.2006, 20:21 |
jarda fandars - díky, to tipuju tak na 12 za svody a střed
Jarda: ta soieta má i potrubí, nebo jak?

13.11.2006, 21:59 |
jarda ee jenom zadek, ale slušně zpracovanej + atest a splaším jí za cca 2,5
Takže je třeba dodělat kousek trubky?
Jestli to neni škoda, přece jen když dáš svody a komplet širší potrubí a pak nějakej homologovanej konec...

14.11.2006, 17:14 |
jarda Díval jsi se na sazby a postihy v nových předpisech?
Vždycky benga zajímal jenom poslední díl, nikdy mi zbytek vejfalu nestudovali; problém je jenom v průměru potrubí - tlumič je připravený na serii, to by se muselo upravit - jinak nevěřím, že by by byl konec od kramáře nebo toho klučiny od tebe výrazně lepší než soieta (zpracováním...)
Nevim jak vypadá, tak nemůžu posoudit. O to zpracování mě až tak nešlo, ale jde o to, aby pak nešla široká trubka do úzké jestli mi rozumíš (celej ten komplet pak nemusí mít velkej smysl)

15.11.2006, 20:21 |
jarda jasan, pokud by to byl výrazný rozdíl muselo by se sáhnout i do tlumiče