Navštíveno 1904x

Tak tady je moje NOVE ZIMNI AUTO - jak jinak nez....
FORD PROBE GT 2,5 V6
Plna palba - vse co tehdy bylo - KUZE, KLIMA, TEMPOMAT, EL atd :)
nahradilo to tohohle 2,0 16v :)
[ Link ] 
2 Marauder - tady mas ty sedadla... taky jsem to nikdy nevidel :) ale jsou krasne

Až na barvu a kola squělý ale s tím se dá lecos dělat. ;)

20.11.2006, 20:54 |
Thullo | Upraveno: 2006-11-20 20:56:13
Barva zustava, ale ver, ze v realu je mnohem zajimavejsi - kola jsou 16ky na zimu - na leto jsou 18ky - druhe letni auti ma vsak 19ky :)
mě se to líbí tak jak to je.hezký zadní světla a ten interier!
Mnooo zadni svetla pujdou taky upravit :) jako na mych druhych mazliccich je vyzdobi - PUNCOCHA :) a budou black....
viz odkaz nahore :)

20.11.2006, 22:03 |
Kolda | Upraveno: 2006-11-20 22:09:46
Thullo: má to SPZku něco 8000, viď? A prodal Ti to nějaký Radim, co? To auto znám...souseda
I Ty hovádko:)))Na zimu toho je škoda:)))
nechápu ty sedačky vypadá jako by je někdo šikovnej upravil :o) zajímavý, že US verze a má EU světla ...
Shlednuto na vlastni oci a muzu rict ze to je krasavec ;-)
Jo EU svetla jsou predelany at se nereze do narazniku mlhovka :) je to chytry zpusob :) stejne je zakryje puncocha...

21.11.2006, 08:56 |
paia no nevim, ja bych na zimu bral spis neco s pohonem vsech 4... quattro power!
Taky cu takovou winter car :D

21.11.2006, 15:29 |
yethy Jako Kolda...Taky se mi zda nak povedome, myslim ze to je byvale Radimovo Probecko...Tak at slouzi!
ty jo to nechapu,predtim jsi mel takovy dva krasavce a jednoho prodas a koupis dalsiho!a muzes zase zacit od zacatku! :D
2 Vykysalylukas:
Ano - a o tom to je :)
a kolk jsi dal za tohohle krasavce?vypada dobre,ale bude na nem asi jeste hodne prace!ja si taky stavim karu a jde to opravdu pomalu!jo takovej dotazek,kolik ti to zere a jakej to ma vykon?diky
Osobne sem v nem sedel, prekvapil me elektricky pojezd sedaku kua, ze to nemam taky darebaku! :) jinak kuze zachovala, ale ten humus kterym je postrikany motor, covece to byl snad nejaky rezistin nebo co..... to z toho budes drat nejaky ten vikend :) Zvuk to melo krasny, nesmrdelo spalovanym olejem, myslim ze za ty love pekny kup :) jeste opravit ten predek a nesviti ti leve predni svetlo:) snad tam budes mit vymenitelne H4 :)
jinak mi prosimte jeste napis kolik je v papirech % ta propustnost folijí protoze tak jak to mas me to prijde jako solidni kompromis! na modrem to mas fakt uz moc, tohleto bylo fajn
2 Venito - pres ICQ
2 Svanco - hehe
2 vykysalylukas - Jo nejaka prace na tom je :) ale to je spise zabava :) vykon 122kW - spotreba 12.5 / 7.8 / 9.9 a cenovka - jen pres MAIL nebo ICQ - snad chapes - diky a mej se
moc pekny, barva zajimava, akorat mi nesedi tvarem to kridlo....
a pokud to nema vyhrejvani sedacek tak na zimu kuzi nevim nevim :) Ale jinac vypada zachovale
zase Probe - gratuluji....
2 Deekay: to kridlo se mi taky nelibi - ale co uz ted udelam kdyz je tam - a je tezke jako prase
2 Driver: NJN - jedine cemu jaks taks rozumim :)
Thullo : tak to gratuluju opět k druhému autíčku :)))