Navštíveno 1054x

Mam otazku - kdopak tady lakuje kola - eventualne kdo poradi?
Chtel bych tyhle 18ky nechat nalakovat - jen OB paprsek - kdo mi s tim poradi?
Moje predstava je asi jako na obrazku 2 (narychlo jen v malovani - pro predstavu staci)
Vim ze to tak jde - uz jsem to videl, ale nevim jak na to - DIKY VSEM!

Taky me napadlo, misto CERNE dat barvu auta - tedy FIALOVOU METALIZU - co vy na to? Diky
Nee? - a duvod? Ptam se - si klidne necham poradit...
ČERNÁ

Thullo tomu se říká T..... však tušíš co myslím :)
Když už s nimi chceš něco provést tak je nechej rozleštit na čelní ploše.
Jo jo - TUZING - tak se podivame, kdo si je tak hezky zaTUZIL - olala - PORSCHE - no to je ale TUZER!!! :) Nee podivej, mam za to, ze to bude docela zajimave... preci jen, jsou to 18ky, ze jo - jako na tom porsche...

2 Creams - no asi ta cerna,ale ja bych chtel,aby to zasahovalo az do te poklicky - ale vlastne asi nee, kdyz ta se nikdy nenasadi presne - no ale tak jak jsou to by bylo fajn - jestli muzes, zkus jeste na cernou ty vnitrni limce - diky
Je to půlminutovka nemám čas :o) ale tady toto budu taky dělat u svých kol

2 Creams - super :) ale ja myslel vcetne tech paprsku cernych :) diky diky - jeste prosim az si najdes cas - skombinuj obrazek z 8:33 dnes s 22:00 cerna vcera :) diky
Kolesa

Ťulo jeden ,ale to je něco jiného než jsi napsal že chceš.
On je má origo a nemá přestříkanou polovinu paprsku !!! :)))))
Nebo mu řekni at si polovinu nastříká .... to bude TechArt jak vyšitý :)))

23.11.2006, 19:27 |
Thullo | Upraveno: 2006-11-23 19:56:45
??? to se tak ORIGO strikalo ty rafky? Ja mam za to, ze to jsou prestrikane TYHLE
[ Link ] No teda ne presne ty, ale origo porsche a nalakovane tak, aby vypadaly tenounke - vis?
no ja nevim - tak ci onak - podle VT to nevypada zle ten muj navrh - budu nad tim premyslet :)
Thullo: nech to nestrikanyyy... bude to imho mnohem hezci...
nastrikat cast paprsku jako techart mozna ano, ale cely paprskya jen nejaky ne :(
2 Deekay - rozumim ti - uvidime, az to bude na auti - udelame VIRTUAL a pak se rozhodne! Zatim diky
:))) to si teda piš že to nejsou ony.
Ty co jsi ukazal tady nahoře jsou origo kola od nějakého upravce...