Navštíveno 1033x

Ahoj lidi, chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s vytahovanim malejch promacklin treba na dverich; blatnikach atd... mam trosku vzatej blatnik a premyslim kam to odvezt :/ z druhy strany se k tomu mistu muze uplne super... ale nechci jet nekam na blind a pak lakovat blatnik. Diky moc za info!
Vytahování drobných boulí, např. po kroupach je hodně náročný a je na to metoda tzv. ,,Beulfix". Jde to bez poškození laku. Je na to taková magnetická hlavička a ocelová kulička. Kuličku do propadliny, z druhý strany hlavičku, vono se to vystředí na přesnej střed a pak se to prostě vymačkne. Z vnějšku se to potom zaklepe a je hotovo. Teorie je hezká, ale praxe kulhá. Dělam technika likvidací v pojišťovně a s kroupama se potkáváme často. Zatim nevim o servisu kterej by to vlastnil a praktikoval. Normálně to klepou a lakujou. Jednou sem si o tom povídal s přejímacim technikem s Fordu, kde kelpali půlku Scénica a klient se stavěl na hlavu. On sám to viděl jednou, když jim kroupy pobily 5 novejch Transitů. Přijeli makáči a za dva dny to vymačkali. Prej to on sám viděl po prvé. A to ještě, že ty důlky musí být simetrický. Jestli tam máš nějaký obouchniny, budeš mít hoňku bez lakování a jestli to někdo vymačká, tak si myslim, že to lak dllouho nevydrží a začně to pod tim reznout. Je to muj názor a v podstatě i zkušenost, ale ,,zlatý český ručičky".... Když se Ti to povede dej vědět.

23.11.2006, 21:05 |
mourl mám také na autě pár takových to promáčklin. Ale to jsou promáčkliny typu že jsem se o auto opřel rukou.Takže nic hroznýho.Ale třeba na kapotě je to na tak blbém místě že se tam nedostanu z druhe strany (dvojity plech) Ma to vubec smysl se snažit? Podle mně by třeba stačila taková ta podtlaková tlapa.
kral007: pěknej link, ale nějaký povídání? A kdo to asi tak má a kolik to stojí?
mourl: s tlapou dobrej nápad, pokud sou ty promačkliny mělký tak to pude.
co kdo ma? je to firma co to umi. na tom linku mas i kontakt, jim zitra zavolej.
Ceny budou asi hodne individualni podle poskozeni